Welke barkruk moet ik kiezen?

Welke barkruk moet ik kiezen?


Een barkruk in huis is vaak praktisch, maar het markeert ook uw interieur met meer esthetiek! Met de opkomst van de Amerikaanse keuken lijkt er geen twijfel dat de barkruk weer in de schijnwerpers staat. Het is ook een van de meest essentiële accessoires om de stijl van uw keuken naar voren te brengen. Om al deze redenen is het absoluut noodzakelijk om de tijd te nemen om de juiste keuze te maken! Vraagt u zich af hoe u uw barkruk kunt kiezen die past bij de stijl van uw interieur? In dit artikel vindt u enkele belangrijke elementen om u op het gebied van design op de hoogte te houden. Neem ook altijd de tijd om uw stoelen af te stemmen op uw decoratiestijl. Ontdek hoe u kunt kiezen tussen een hoge stoel in Scandinavische stijl, industriële stijl, meer design, modern, eigentijds of vintage.

De Barkruk in Scandinavische stijl

De Scandinavische stijl heeft de laatste jaren een opkomst in de decoratie meegemaakt. De hoge keten van Scandinavische stijl is geen uitzondering en spreekt designliefhebbers aan. Als perfect keukenaccessoire past dit model perfect in uw keuken of woonkamer.

Een van de voordelen

  • De Scandinavische barkruk is erg praktisch en neemt weinig ruimte in uw interieur in beslag om zich aan te passen aan krappe ruimtes.
  • Een hoge stoel die perfect past onder een tafel met een geschikte hoogte zodat u het meeste uit uw ruimte kunt halen.
  • Het geeft uw interieur naast uw leefruimte ook een echte dimensie van gezelligheid.
  • De Scandinavische barkruk brengt warmte en elegantie in uw interieur om uw vrienden en familie te verrassen.

Ons advies

De Scandinavische barkruk is voor u als:

  • De stijl van uw interieur vergelijkbaar is met de Scandinavische stijl.
  • U bent een liefhebber van natuurlijke materialen: hout, leer.
  • U houdt van een duidelijke en minimalistische stijl: trouw zwart en wit met rechte lijnen.

De barkruk in industriële stijl

De industriële hoge stoel herinnert aan dit rauwe effect dat eigen is aan de fabrieken van de jaren 50 waaruit hij is ontstaan. Zijn simpele aanwezigheid is genoeg om uzelf onder te dompelen in een vintage en gewilde geest. Deze industriële stijl werd vaak gebruikt op Amerikaanse lofts voordat ze de rest van de wereld veroverden. De industriële hoge stoel past perfect bij de inrichting van uw interieur. Alle huizen in de wereld zouden op zijn minst zo'n onbewerkte cachet-munt moeten adopteren. Ga de lucht in met de "industriële" stijl!

Een van de voordelen

  • De industriële barkruk is gemakkelijk in onderhoud.
  • Het geeft een minimalistische stijl terwijl het gewild is.
  • Het is voornamelijk gemaakt van twee gebruikte materialen: metaal en hout.
  • De stoel is stevig en past zich perfect aan regelmatig gebruik aan.

De hoge stoel met strakke vormen en designstijl

Bent u op zoek naar karakter? Of wilt u opvallen met een vleugje moderniteit? Kies in plaats daarvan voor een loungestoel in designerstijl. Een moderne stoel, een eigentijdse stijl, unieke rondingen, de makers laten zich gaan om u unieke creaties aan te bieden. Inderdaad, geen enkele schepping is als een andere! Heeft u uw interieur al voorzien van diverse designmeubelen? Wilt u uw interieur omtoveren tot een echte nachtclub om uw vrienden voor een feestje uit te nodigen? Misschien zijn hoge stoelen met designervormen ideaal voor u! Maak uw luxueuze stijl compleet met een modeaccessoire die de warme en verfijnde sfeer zo gewild naar voren zal brengen.

Een van de voordelen

  • De design barkruk is bijzonder comfortabel.
  • Het is gemaakt van edele materialen: chroomlegering en kunstleer voor totaal comfort.
  • Een design barkruk die moderniteit, luxe en functionaliteit combineert in één stuk.
  • Het belichaamt de minimalistische stijl met strakke vormen.

De verstelbare barkruk

Verstelbare hoge stoelen kunnen erg handig zijn om aan te passen aan de juiste hoogte van uw aanrecht, kookeiland of zelfs uw statafel. Dus door voor deze stijl hoge stoelen te kiezen, hoeft u ze niet meer elke keer dat u uw tafel of keuken vervangt, te vervangen. Een oplossing op maat om op uw verhuizingen te anticiperen en uw kosten te verlagen.

Een van de voordelen

  • De verstelbare barkruk heeft over het algemeen een enkele verstelbare stalen poot met toevoeging van een voetensteun.
  • Een moderne stijl die perfect bij uw interieur past.
  • Een stoel gemaakt van resistente materialen: staal, plastic, enz.

De vintage Barkruk

Geïnspireerd door de jaren 40 en 50, zijn vintage barkrukken tegenwoordig een ware rage in onze huizen. Ze worden gewaardeerd om hun stijl van een mix van oud (uit vroegere tijdperken) met een moderne en avant-gardistische connotatie zoals een comfortabele rugleuning en het gebruik van leer. Het meest gebruikte materiaal voor deze stijl van vintage hoge stoelen blijft echter hout, wat ook de belangrijkste attractie is.

De klassieke Barkruk

In tegenstelling tot de minimalistische stijl zijn klassieke hoge stoelen verfijnd en elegant. Met opvallende kleuren valt de klassieke stijl op om fervente verdedigers van elegantie aan te spreken. De patronen van de stoffen die voor de zittingen en rugleuningen worden gebruikt, worden over het algemeen bewerkt met kleuren zoals:

CREME

LICHTGRIJS

ZALMROZE

 

Hoge stoelen: welke designkleuren kiezen?

Om u te helpen bij het kiezen van de kleuren, zijn hier 3 van de kleuren die de ontwerpen van dit moment bij uw interieur passen:

De rode barkruk

De rode barkruk is perfect om uw keuken of eetkamer te laten sprankelen. Het is een heldere kleur die moderniteit en design inspireert. Bovendien is het bijzonder gemakkelijk te matchen met de rest van de kamer.

De witte barkruk

Perfect om licht te geven, de witte kleur inspireert tot puurheid en geeft een indruk van ruimte. U weet wat u moet doen als u volume wilt geven aan uw kamer!

De zwarte barkruk

Zwart, het is bekend, past bij alles. Kies voor een minimalistisch en tijdloos uiterlijk ook voor een zwarte barkruk die u design en soberheid zal brengen.