Hoe kiest u uw bureaustoel?

Hoe kiest u uw bureaustoel?


De verschillende soorten bureaustoelmechanismen

Bureaustoelen worden gekenmerkt door hun mechanisme. Het standaardsysteem is prima voor u als u het niet langer dan 3 uur gebruikt. U kunt de hoogte van de zitting naar wens verstellen, terwijl de rugleuning gefixeerd blijft. Het model met een gecentreerd kantelsysteem wordt aanbevolen voor dagelijks gebruik van minder dan 4 uur. Het past zich aan al uw bewegingen aan om schokken te voorkomen. Wat betreft het permanent-contactsysteem, de rugleuning volgt al uw bewegingen, omdat u deze kunt aanpassen aan uw morfologie. Het is geschikt voor dagelijks gebruik van maximaal 6 uur.



Bekleding van bureaustoelen

Fabrikanten van bureaustoelen gebruiken veel soorten stoffering, waarvan de kleur en het materiaal vooral afhangt van uw voorkeuren. Mesh fauteuils bieden het voordeel dat ze robuust en resistent zijn voor intensief gebruik. Wat betreft PVC, deze coating biedt een prachtig design omdat het het uiterlijk van leer imiteert. Dit verklaart waarom het meer geschikt is voor incidenteel dan voor permanent gebruik. Splitleder of leer hebben ook veel voordelen zoals comfort bij intensief gebruik en een eleganter design. Er zijn ook stoelen bekleed met stof die een goede thermische isolatie garandeert. Hierdoor blijft uk lekker warm tijdens de koude seizoenen.



De dichtheid van het schuim van de bureaustoel

Deze functie zorgt voor uw comfort terwijl u werkt. Het moet dus aan al uw wensen voldoen. Merk op dat een zeer dicht schuim het beste vormgeheugen en een langere levensduur biedt. Het is beter bestandig tegen intensief gebruik en zorgt tegelijkertijd voor uw comfort en welzijn. Wat betreft een minder dichte schuim, die is zachter maar echter minder bestandig tegen schokken en verslechtert zeer snel.