Kies voor een design ronde tafel

Kies voor een design ronde tafel


Jaar na jaar is de ronde tafel trendy gebleven en wordt er opnieuw naar mode en verlangens gekeken. Bijzonder geschikt voor kleinere ruimtes, maar ook in een grote eetkamer weet hij zijn plekje te vinden. In miniversie in de hoek van een kamer of massiever om het hele gezin aan tafel te kunnen plaatsen, het is allemaal goed!

De Scandinavische ronde tafel weet resoluut design te blijven

Perfect in een kleurrijk en levendig interieur, blijft de Scandinavische ronde tafel hét design meubelstuk bij uitstek. Makkelijk te combineren met stoelen met bijvoorbeeld roze of groene zitting, past zowel in de keuken als in een traditionele woonkamer. Protéiform, in lichte of donkere tinten, het is uw bondgenoot om een gezellige en ronduit moderne sfeer te creëren.

De vintage ronde tafel heeft nog een stem

Absoluut onmisbaar, de vintage ronde tafel geeft een vleugje originaliteit aan uw interieur. Absoluut heel design, het heeft vaak een retro industriële stijl die karakter geeft aan al uw kamers. We associëren het met stoelen in bistro-stijl en we plaatsen het in een eetkamer of woonkamer die een wanordelijke atmosfeer  oproept.

Een designtafel in een warme stof

Geen ontwerp zonder comfort. Uw ronde tafel moet passen bij de kleuren van uw interieur, maar vooral ook bij uw wensen qua decoratie. Ruw hout of ronde tafel met een combinatie van metaal en grenen; gelakt hout of walnoot: het maakt niet uit, als u maar geniet van tafelen en al uw dierbaren uitnodigt.

Wanneer design originaliteit creëert

Val voor een ronde tafel in een verbazingwekkend materiaal en 100% design: in glas laat het licht door en wordt uw kamer verlicht. Mineraal, uw ronde tafel moet uw gasten verrassen: in licht of donker beton is hij het middelpunt van uw eetkamer.