Menzzo beste verkoop 2019

Menzzo beste verkoop 2019


Het jaar 2019 loopt langzaam ten einde, Black Friday. Nu het seizoen verandert en het herfst is, is dit het perfecte moment om uw decor opnieuw te doen. Wilt u een vleugje kleur om uw dagen op te fleuren? Of een zeer zachte bank voor uw leesavonden? Hier zijn de Menzzo-bestsellers van het jaar!

Koffie tafels

Opklapbare salontafels zijn in opkomst! Perfect om ruimte te besparen in een kleine ruimte, ze veranderen in een paar seconden in eettafels. Wit gelakt en licht hout zijn nog steeds trendy.

16 okt.2019 15:12:54

De gelakte witte en lichte houtmix is ook een favoriet voor 2019 bij de Scandinavische Bergen witte en houten salontafel. Een zeer zachte Scandinavische design met afgeronde hoeken is geschikt voor zowel moderne als vintage interieurs. De opbergladen zijn perfect voor het opbergen van tijdschriften, placemats, afstandsbedieningen en al die dingen die uw salontafel vaak onoverzichtelijk maken.

16 okt.2019 15:11:54

De opklapbare salontafel in licht eiken Sundance past perfect in een eigentijds interieur. Met behulp van een handgreep verandert hij snel en gemakkelijk in een eettafel. De metalen pootjes geven karakter aan het geheel door een modern contrast te bieden met het hout.

16 okt.2019 15:11:31

De Carrera opklapbare salontafel in wit gelakt combineert het praktische van een twee-in-een tafel met de elegantie van een gelakte afwerking. Ideaal om een klein appartement een gevoel van licht en ruimte te geven.

Stoelen en fauteuils

De stoelen

De stoffen stoelen waren een groot succes in 2019. Tijdloze kleur, warm, elegant en makkelijk te matchen, beige won alle stemmen! Meer gedurfd maar net zo gemakkelijk te coördineren met verschillende kleuren, transparant PVC was ook erg populair.

De set van vier Diva medaillon stoelen in transparant PVC is geschikt voor zowel uw interieur als uw terras. Modern en comfortabel, de Diva stoelen zijn stabiel en resistent. In transparant PVC passen ze bij alle materialen en kleuren.

De set van twee Cecil stoelen in beige stof combineert elegantie en comfort. De hoge gecapitonneerde rugleuning en rechte houten poten van de Cecil stoelen passen even goed in een klassiek als eigentijds interieur. Chique en tijdloos, ze hebben een zeer zachte zit.

De set van twee Louis XVI- stoelen in medaillonstijl in beige stof is ideaal voor een klassiek en verfijnd interieur, maar is ook geschikt voor een moderner interieur. Van superieure kwaliteit met hun structuur en hun licht gekalkte houten poten, de Louis XVI-stoelen in medaillonstijl zijn zeer comfortabel en bedekt met een resistente stof.

De banken

Wat betreft de fauteuils, de Scandinavische stijl is unaniem, met een duidelijke voorkeur tot grijs. De stoffen bekleding krijgt de gunst van onze klanten en het fluweel of kunstleer.

De Scandinavische fauteuil Klarys in grijze stof heeft een zeer moderne en design uitstraling, met zijn hoge gecapitonneerde rugleuning met elegante rondingen. De poten van natuurlijk hout geven de stevige grijze stof een warme uitstraling. Dankzij de zachte zitting kunt u comfortabel genieten van uw winteravonden.

U viel voor de set Scandinavische fauteuils en poef Lylou in lichtgrijze stof. Een elegante set en ideaal voor een leeshoek of een gezellige avond voor de televisie! De Lylou poef kan gebruikt worden als extra zitje of voetensteun, afhankelijk van de configuratie van uw interieur.

De Scandinavische Savoy fauteuil in gele stof heeft veel interieurs opgefleurd. Alles in rondheid en zachtheid, deze fauteuil is geschikt voor zowel retro als moderne sferen. Zachte zitting, mooi gecapitonneerde rugleuning en felle kleur. Er ontbreekt hem niets aan karakter!

Banken

Hoekbanken

Het zwart en het imitatieleer waren een groot succes in 2019. Makkelijk te onderhouden, weinig rommel, het zwarte imitatieleer is ook erg elegant. U vond de mix van de stoffen leuk voor een warmere touch. Twee in één, de converteerbare hoekbanken waren de voorkeur van onze klanten!

De Antoni converteerbare hoekbank met opklapbare hoofdsteunen in kunstleer en donkergrijze stof biedt een moderne materiaalmix voor een designinterieur. Zijn zachte rugleuning gemaakt van geïntegreerde kussens en zijn grote armleuningen bieden ongeëvenaard comfort.

De zwarte converteerbare hoekbank Toledo is een toonbeeld van elegantie en comfort met zijn kunstlederen bekleding en gecapitonneerde rugleuning. Het is mogelijk om de hoek van de bank te veranderen door de chaise longue naar rechts of links van de hoofdstoel te verplaatsen. Het past zich daarom aan aan alle configuraties.

De zwarte hoekbank Alfa met opklapbare hoofdsteunen is een prachtige bank, ultra-desig en ideaal in eigentijdse interieurs. Dankzij de hoofdsteunen en verstelbare armleuningen kunt u min of meer recht zitten volgens uw behoeften en wensen.

3 zitsbanken

Fluweel, fluweel, meer fluweel! Zeer trendy in 2019, fluwelen 3-zitsbanken zullen ook trendy zijn in 2020. Onze klanten vonden ze erg leuk en plaatsten er twee bovenaan de bestsellers. Tijdloos, ook de clubbank is een succes, ook al is hij dit keer in stof!

De 3-zits clubbank Perle is bedekt met een vintage stof die perfect de versleten leerlook imiteert die zo kenmerkend is voor clubfauteuils en banken maar dan met minder onderhoudsproblemen. De brede armleuningen versierd met stoffeernagels geven deze retro vintage bank karakter.

3-zits Chesterfield-bank in zilverfluweel, gezellig en elegant met zijn waaiervormige armleuningen en gecapitonneerde rugleuning, is een tijdloos stuk. Comfortabel en zacht aanvoelend, het kleedt uw woonkamer met stijl aan.

3-zits Flixo converteerbare bank in blauw fluweel verandert in een recordtijd in een bed: trek gewoon het onderste, beweegbare deel van de bank uit en klap de helft van de zitting open. Design en eigentijds met zijn elektrisch blauw fluweel, het is verkrijgbaar voor een prijs die zo zacht is als de coating.

Hoofdeinden

De witte houten hoofdeinden vielen in 2019 erg in de smaak bij onze klanten. Maar ook de gestoffeerde hoofdeinde in verschillende kleuren waren erg populair!

Serena hoofdeinde 160 cm in wit hout is ook een toonbeeld van verfijning en elegantie. Prachtig gebeeldhouwd met bloemmotieven, brengt een vleugje poëzie en delicatesse in uw slaapkamer.

Het hoofdbord Milana 160 cm in beige stof is van antiek-chique inspiratie. De bekledingsnagels en de kleine haak in de bovenste hoeken benadrukken de eenvoud. Discrete elegantie en gemakkelijk te coördineren kleur.