Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-20% op alles - code : 20SUPER

Fluwelen bank: wat u nodig hebt!

Een fluwelen sofa is een garantie voor comfort en warmte in de ontvangst van iedereen. Menzzo.nl biedt fluwelen sofa's in verschillende kleuren en uitvoeringen. Comfortabel, van de fluwelen chesterfield sofa tot de fluwelen converteerbare hoekbank, Menzzo.nl biedt vele oplossingen om elke woonkamer warmte te geven. Onze fluwelen sofa's, die ideaal zijn om een gezellige en Britse sfeer te creëren, bieden een comfortabele en duurzame zit. Ontdek onze volledige collectie op de website Menzzo.nl

Loading...
Filteren
prijs
categorie
kleuren
gratis verzending
beschikbaarheid
forme
materiaal
dimensie
maat
universum
aantal plaatsen
aantal gasten
aantal producten
aantal personen
aantal lamp(en)
type hoek
diameter
bipolart
uitbreidbaar
verstelbare hoogte
opslagruimte
soort meubilair
opslagapparatuur
opening van de opslag
gigogne
gedempte zitting
gevoerde rugleuning
draaibare stoel
soort bank
vorm van de bank
soort stoel
grootte van de bedbodem
bedelementen
soort bed
voor bed
voor hoek
type hoes
lamp geleverd
onderhoud
elektrische
type bevestiging
soort gordijn
reden
aantal kamers
onderdeel
matras technologie
soort kussen
afneembare hoes
licht
soort opslag
functies
geschatte breedte
geschatte lengte
geschatte hoogte
locatie
specificiteit
type gevel
soort product
verkocht met
bestemming
thema
foto afmetingen (cm)
soort bestek
volume
Soort beschaduwing
Soort structuur
Soort accessoire
Opvouwbaar
breedte
diepte
hoogte
power
dikte (mm)

Menzzo design fluwelen banken

Onze fluwelen designbanken brengen een revolutie teweeg in het interieur. Ze bieden een ruime keuze aan decoratie en passen bij vele stijlen. Fluweel is een materiaal dat warmte en zachtheid geeft. Fluwelen meubelen onderscheiden zich door hun zachte en gezellige uitstraling en garanderen comfort voor uw gasten, en maken zo een bezoek aan uw huis langer en aangenamer. Menzzo, zich bewust van de sterke punten en gunsten van fluweel bij zijn klanten, biedt u elk van zijn bankmodellen aan, ontworpen met een kwaliteitsstof en onder een fluwelen bekleding. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarvan sommige de blik en bewondering afdwingen, zullen de fluwelen banken uw lounges en wachtkamers bevoorrechte plaatsen maken waar het plezier van het leven de enige koning is. In het bijzonder zullen we de converteerbare bankmodellen aanbevelen. Ontdek onze Velvet Sofa-modellen op onze categoriepagina.

Kies de perfecte fluwelen bank

Ontdek dankzij onze selectie fluwelen sofa's in verschillende kleuren (zilvergrijs, paars, rood ...) die u tevreden zullen stellen, zowel qua decoratie als qua comfort, allemaal vergezeld van kussens. Voor mensen die op zoek zijn naar meer functionaliteit dan stijl, is een omvormbare bank zeker de bank voor jou! Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw vragen over de keuze, de aankoop en de levering van uw bank, of het onderhoud ervan.

Bank in zwart of blauw fluweel: alle kleuren zijn beschikbaar!

Menzzo nodigt u uit om de fluwelen banken te ontdekken die verkrijgbaar zijn in een ruime keuze aan kleuren. Van zwart tot blauw tot rood, ontdek meteen het grote aanbod dat Menzzo voor u heeft voorbereid. Ze passen in elk interieur en passen perfect bij de rest van je meubelen. Voor degenen die nog meer keuze willen, aarzel dan niet om al onze banken te raadplegen, waar u zeker de bank zult vinden die u nodig heeft!

De mooiste fluwelen banken bij Menzzo

De fluwelen trend is overal. Menzzo biedt een selectie fluwelen zitbanken van hoge kwaliteit. Kom en ontdek ons universum van fluwelen banken en profiteer van de beste prijzen.


Fluweel: een tijdloos en nobel materiaal

Fluwelen banken kleden uw woonkamer aan en passen gemakkelijk bij uw decoratieve items. Elk model is erg elegant en comfortabel. De naden zijn stevig en de bekleding is met grote zorg gemaakt. De fluwelen bekleding van de bank geeft je veel zitcomfort en geeft je extreme zachtheid.


Fluwelen banken: in alle vormen en stijlen

U heeft een ruime keuze uit vele merken en modellen fluwelen bankstellen . Hetzelfde geldt voor vormen, stijlen en kleuren: blauw, groen , rood , wit, zwart , zilver of zelfs roze. Deze hoogwaardige banken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, van 2- of 3-zitsbanken , converteerbare en expressbanken tot hoekbanken. De metalen of houten poten geven een elegante en verfijnde uitstraling aan elk hedendaags interieur. Aarzel niet om ook onze moderne of chesterfield fauteuils en onze mooie poefs te raadplegen om uw woonkamer compleet te maken.

De Blog

Hoe verwijdert u een aureool van een stoffen zitbank?

Hoe verwijdert u een aureool van een stoffen zitbank?

Gemorste thee of koffie, saus, sporen achtergelaten door kinderen ... lelijke halo's komen vaak voor op een bank, of het nu gaat om stof, leer of fluweel. Om uw stoffen zitbank zo lang mogelijk als nieuw te houden, volgen hier enkele praktische tips voor het verwijderen van halo's, ongeacht hun oorsprong.

Zie meer
Hoe maakt u een fluwelen bank schoon?

Hoe maakt u een fluwelen bank schoon?

Halo van koffie of toast van kinderbrood dat aan de verkeerde kant is gevallen ... Uw fluwelen bank heeft nu een onaantrekkelijke vlek waar u graag vanaf wilt. Geen zorgen, het schoonmaken van een fluwelen bank is niet zo moeilijk als het lijkt en we zijn er om u te ondersteunen met al het advies die u nodig heeft. Wees echter voorzichtig met de methode van elk type fluweel.

Zie meer