Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
€14 AANGEBODEN Voor elke €100 aan aankopen - Code: 14FALL100
€18 korting op elke €100 aan aankopen van de 2 gekochte producten - Code: 18FALL2

Goedkope design spiegels van Menzzo.nl

De spiegel is meer dan een stuk glas, het is ook een designobject dat nuttig is in het dagelijks leven. Daarom moet u kiezen voor kwaliteitsspiegels met een moderne stijl. Ze zijn er in allerlei vormen, en zullen u verrukken met hun scherpte. Of ze nu rechthoekig, vierkant, ovaal of ruitvormig zijn, u zult ze weten te waarderen en te begeren. Deze spiegels zijn ook omlijst door fijn bewerkt en gebeiteld werk. Wat hun kwaliteit betreft, daarover bestaat geen twijfel, en hun weerstand is daarvan het bewijs. De verschillende modellen zullen u bekoren door hun decoratieve waarde: u kunt kiezen tussen eenvoudige spiegels, spiegels met stras, spiegels met meerdere lijsten en grote wandspiegels. Tenslotte zult u verleid worden door het harmonieuze kleurenspel van de monturen, die opgaan in de weerspiegeling van uw mooie figuur in de spiegel. Aarzel niet om uw goedkope designspiegels te combineren met vloerkleden om uw kamer wat meer warmte te geven.


De wandspiegel

De wandspiegel is een echt decoratie-instrument. In tegenstelling tot staande spiegels kunnen ze aan elke kamer worden aangepast en kunt u spelen met de ruimte. Onze wandspiegels kunnen uw kamers meer diepte geven, waardoor ze meer volume krijgen. Het kan ook de helderheid van de kamer verbeteren. U kunt het zowel in uw slaapkamer als in uw woonkamer zetten, want de stijl is chic en verfijnd.

Loading...
Filteren
prijs
Kleuren
Categorie
Promotie
Beschikbaarheid
Forme
Materiaal
Dimensie
Universum
Aantal plaatsen
Aantal gasten
Aantal producten
Aantal personen
Type/Number of bulbs
Type hoek
Diameter
Bipolart
Breedte
Diepte
Hoogte

Zoeken op categorie :

  • Tafels, salontafels
  • Stoelen, krukken
  • Banken, fauteuils
  • Bedden, hoofdeinden
  • Meubilair, opslag
  • Verlichtingsarmaturen
  • Keuken, badkamer
  • Tuinmeubilair
  • Kinderen
  • Decoratie, textiel
Zoeken op promo :
Filteren
Sorteer op :

Goedkope en designer menzzo-spiegels

De designer en goedkope spiegels van Menzzo.fr zijn echte gereedschappen voor interieurdecoratie. Hiermee kunt u uw kamer naar wens personaliseren. Er zijn veel keuzes mogelijk omdat het assortiment breed is. Ontdek nu onze moderne, eigentijdse of modieuze spiegels. Rond, vierkant, rechthoekig of met strass steentjes, je vindt er ongetwijfeld wat je nodig hebt. Praktisch door hun grootte, zullen ze je toelaten om jezelf van de grond af te bewonderen om alleen het beste van jezelf naar boven te halen. Aarzel niet om de rest van ons assortiment design deco te ontdekken, inclusief ons bestek en onze categorie tafelgerei om uw eettafel te verfraaien.

De Blog

Hoe gemakkelijk een spiegel herstellen en schoonmaken?

Hoe gemakkelijk een spiegel herstellen en schoonmaken?

Heeft u net een spiegel gekocht op een rommelmarkt en wilt u deze een tweede leven geven? Maakt u geen zorgen, er zijn verschillende technieken om een antieke spiegel een tweede leven te geven. Goed schoongemaakt en gerestaureerd, zal uw spiegel ongetwijfeld zijn plaats op natuurlijke wijze in uw interieur vinden, voor een originele decoratie en een vleugje vintage.

Zie meer
Filteren
prijs
Kleuren
Categorie
Promotie
Beschikbaarheid
Forme
Materiaal
Dimensie
Universum
Aantal plaatsen
Aantal gasten
Aantal producten
Aantal personen
Type/Number of bulbs
Type hoek
Diameter
Bipolart
Breedte
Diepte
Hoogte
Filteren