Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-10% op alles - code : 10SPRING24
of -14% van de 2 gekochte producten - code : 14SPRING2

Goedkope design spiegels van Menzzo.nl

De spiegel is meer dan een stuk glas, het is ook een designobject dat nuttig is in het dagelijks leven. Daarom moet u kiezen voor kwaliteitsspiegels met een moderne stijl. Ze zijn er in allerlei vormen, en zullen u verrukken met hun scherpte. Of ze nu rechthoekig, vierkant, ovaal of ruitvormig zijn, u zult ze weten te waarderen en te begeren. Deze spiegels zijn ook omlijst door fijn bewerkt en gebeiteld werk. Wat hun kwaliteit betreft, daarover bestaat geen twijfel, en hun weerstand is daarvan het bewijs. De verschillende modellen zullen u bekoren door hun decoratieve waarde: u kunt kiezen tussen eenvoudige spiegels, spiegels met stras, spiegels met meerdere lijsten en grote wandspiegels. Tenslotte zult u verleid worden door het harmonieuze kleurenspel van de monturen, die opgaan in de weerspiegeling van uw mooie figuur in de spiegel. Aarzel niet om uw goedkope designspiegels te combineren met vloerkleden om uw kamer wat meer warmte te geven.


De wandspiegel

De wandspiegel is een echt decoratie-instrument. In tegenstelling tot staande spiegels kunnen ze aan elke kamer worden aangepast en kunt u spelen met de ruimte. Onze wandspiegels kunnen uw kamers meer diepte geven, waardoor ze meer volume krijgen. Het kan ook de helderheid van de kamer verbeteren. U kunt het zowel in uw slaapkamer als in uw woonkamer zetten, want de stijl is chic en verfijnd.

Loading...
Filteren
prijs
categorie
kleuren
beschikbaarheid
forme
materiaal
dimensie
maat
universum
aantal plaatsen
aantal gasten
aantal producten
aantal personen
aantal lamp(en)
type hoek
diameter
bipolart
uitbreidbaar
verstelbare hoogte
opslagruimte
soort meubilair
opslagapparatuur
opening van de opslag
gigogne
gedempte zitting
gevoerde rugleuning
soort bank
vorm van de bank
soort stoel
grootte van de bedbodem
bedelementen
soort bed
voor bed
voor hoek
type hoes
lamp geleverd
onderhoud
elektrische
type bevestiging
soort gordijn
reden
aantal kamers
onderdeel
matras technologie
soort kussen
afneembare hoes
licht
soort opslag
functies
geschatte breedte
geschatte lengte
geschatte hoogte
locatie
specificiteit
type gevel
soort product
verkocht met
bestemming
thema
foto afmetingen (cm)
soort bestek
volume
breedte
hoogte
power
Filteren
Sorteer op :
Zie meer producten

Goedkope en designer menzzo-spiegels

De designer en goedkope spiegels van Menzzo.fr zijn echte gereedschappen voor interieurdecoratie. Hiermee kunt u uw kamer naar wens personaliseren. Er zijn veel keuzes mogelijk omdat het assortiment breed is. Ontdek nu onze moderne, eigentijdse of modieuze spiegels. Rond, vierkant, rechthoekig of met strass steentjes, je vindt er ongetwijfeld wat je nodig hebt. Praktisch door hun grootte, zullen ze je toelaten om jezelf van de grond af te bewonderen om alleen het beste van jezelf naar boven te halen. Aarzel niet om de rest van ons assortiment design deco te ontdekken, inclusief ons bestek en onze categorie tafelgerei om uw eettafel te verfraaien.

De Blog

Hoe kan ik een spiegel gemakkelijk herstellen en schoonmaken?

Hoe kan ik een spiegel gemakkelijk herstellen en schoonmaken?

Heb je net een spiegel gekocht op een rommelmarkt en wil je die graag een tweede leven geven? Geen zorgen, er zijn een aantal technieken die je kunt gebruiken om een oude spiegel een tweede leven te geven. Als je de spiegel goed schoonmaakt en restaureert, vindt hij ongetwijfeld zijn natuurlijke plaats in je huis, voor een originele, vintage look.

Zie meer