Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
GRATIS levering! : 20LIVCADO
of 20€ AANGEBODEN Voor elke 100€ aan aankopen: 20BEST100
of 22€ Voor elke 100€ van de 300€ aan aankopen: 22BEST100

Design verlichting en verlichting

Menzzo.fr biedt een grote keuze aan goedkope designverlichting . Wij bieden je de meest trendy modellen, geïnspireerd door geweldige ontwerpers. Verfraai uw interieur met onze hanglampen, onze vloerlampen en onze design wandlampen.

De armatuur is vandaag de dag een echte aanwinst voor je interieur. Meer dan een eenvoudig praktisch object, wordt het een centraal object van uw verlichtingsdecoratie. Dankzij de helderheid die ze bieden, kunt u uw kamers laten stralen en ze nog warmer maken.

Ophanging ontwerp door Menzzo

De pendelarmatuur is ideaal voor alle soorten kamers. Het kan worden gebruikt als verlichting in de keuken, maar ook in een speelkamer of zelfs een garage. Praktisch en efficiënt, het verlicht perfect alle verschillende kamers. In roestvrij staal of metaal geeft de design hanglamp een echte touch aan je kamer. Het is een lichtgevende plafondlamp die het mogelijk maakt om de beschikbare ruimte in kamers zoals de woonkamer te benadrukken. Deze moderne lamp is vandaag de dag een onmiskenbaar decoratief stuk gereedschap dat iedereen met smaak moet hebben.

Winkel opties
Van laag naar hoog sorteren
- 33 producten -
Pagina
Van laag naar hoog sorteren
- 33 producten -
Pagina

De Blog

Versier uw huis met verlichting

Versier uw huis met verlichting

Professionals in interieurontwerp weten het goed: Een klein detail kan alles veranderen. Dit is het geval met licht.

Een kamer zonder licht ziet er erg triest uit in vergelijking met een kamer die regelmatig profiteert van een heerlijk zacht zonlicht. We hebben het hier niet over warmte (alhoewel dat een grote rol speelt), maar over helderheid. Om donkere kamers volledig te transformeren is er designverlichting.

Ontdek de beste tips om te genieten van een licht decoratie die aan uw behoeften en wensen voldoet.

Zie meer
5 soorten meubels om in te investeren

5 soorten meubels om in te investeren

Als we het interieur willen inrichten, hebben we verschillende keuzes. Het is in eerste instantie mogelijk om klassieke meubels te selecteren, en erg praktisch. Dit zijn de grote kenmerken die we bij iedereen terugvinden.

Of om interesse te hebben in zeldzamere meubelen zoals moderne meubelen of Scandinavische meubelen. We geven u enkele tips om te investeren in de juiste meubels.

Zie meer
Loading...