Uitbreidbare consoles en goedkope design consoletafels

Onze consoletafels zijn, net als alle andere meubelen van Menzzo.nl, ontworpen om te passen in hedendaagse woningen en interieurs. Dankzij zijn tijdloze stijl past een uittrekbare consoletafel Menzzo perfect in elk type inrichting. Van de woonkamer tot het kantoor, van de tuin tot de badkamer, uw Menzzo uittrekbare consoletafel zal perfect passen in de ruimte van uw keuze. Indien u wenst, kunt u ook andere tafelmodellen raadplegen, zoals de tafel- en stoelsets voor uw eetkamer, maar ook onze prachtige aanpasbare tafels om aan uw wensen te voldoen.

Loading...
Filteren
prijs
categorie
kleuren
gratis verzending
beschikbaarheid
forme
materiaal
dimensie
maat
universum
aantal plaatsen
aantal gasten
aantal producten
aantal personen
aantal lamp(en)
type hoek
diameter
bipolart
uitbreidbaar
verstelbare hoogte
opslagruimte
soort meubilair
opslagapparatuur
opening van de opslag
gigogne
gedempte zitting
gevoerde rugleuning
draaibare stoel
soort bank
vorm van de bank
soort stoel
grootte van de bedbodem
bedelementen
soort bed
voor bed
voor hoek
type hoes
lamp geleverd
onderhoud
elektrische
type bevestiging
soort gordijn
reden
aantal kamers
onderdeel
matras technologie
soort kussen
afneembare hoes
licht
soort opslag
functies
geschatte breedte
geschatte lengte
geschatte hoogte
locatie
specificiteit
type gevel
soort product
verkocht met
bestemming
thema
foto afmetingen (cm)
soort bestek
volume
Soort beschaduwing
Soort structuur
Soort accessoire
Opvouwbaar
breedte
diepte
hoogte
power
dikte (mm)

Wil je een industriële console van zwart metaal plaatsen in de inkomhal van je woning? Liever een massief houten consoletafel voor in je keuken? Of een glazen console voor uw eetkamer? Wees gerust, dankzij onze grote voorraad producten vindt u de consoletafel die de decoratie van uw huis perfect zal versterken.

Een grote verscheidenheid aan materialen, kleuren en dessins voor onze consoletafels

Onze consoletafels worden geproduceerd in resistente en edele materialen, zoals grenen, gehard glas, staal, gelakt mdf of zelfs accacia. De toevoeging en positionering van de extensies zijn gebaseerd op beproefde en solide mechanismen. Een Menzzo.fr consoletafel is een design consoletafel die gemakkelijk zijn plaats zal vinden in elk interieur en verkrijgbaar is van zwart tot wit, van hout tot roestvrij staal en van roze tot groen. Ontdek ook onze nieuwkomers witte consoles, onze nieuwste modellen houten consoletafels en onze zwarte consoles . Menzzo biedt ook uitschuifbare consoletafels voor maximaal 10 personen. Ze worden geleverd met 3 verlengstukken, zijn erg praktisch en gemakkelijk op te bergen. Aarzel niet om uw woonkamer in te richten met een opklapbare salontafel .

Opklapbare consoletafel

De design console tafel is verkrijgbaar in de kleur zwart, en in een uitschuifbaar console model. De console is een heel bijzonder meubelstuk dankzij zijn praktische en tijdloze karakter, het kan zowel als bijzetmeubel als hoofdmeubel worden gebruikt, perfect voor je woonkamer. De uitschuifbare consoletafel heeft een modulair karakter waardoor hij zowel in kleine ruimtes als in grote ruimtes bruikbaar is. Je kunt hem dus overal gebruiken: in je slaapkamer, in je woonkamer, in de gang, in de eetkamer of zelfs in de keuken. Ontdek de sterrenmerken Menzzo zoals Nassau, Pandore, Castille, Ariel, Brookline, in verschillende maten en kleuren, in verschillende vormen met verschillende bekledingen. Decoratie-element, de uitschuifbare console wordt voorgesteld met of zonder verlengstukken ideaal om te dienen als bijzettafel in de eetkamer of op kantoor. Je kunt er ook een tv, je schoenen of een vaas op zetten.

Uitschuifbare consoletafel

De uitschuifbare consoletafel is een zeer praktische consoletafel, hij heeft een modulariteit waardoor hij een verlenging kan hebben, afhankelijk van de grootte, het merk en het ontwerp. Met de diepte die het uitbreidingssysteem biedt, maakt het het mogelijk om bijvoorbeeld een extra oppervlak in een eetkamer te creëren voor maaltijden, of in de woonkamer een extra werkblad, voor een hapje of zelfs een eethoek. 'Aperitief . In de keuken kan het helpen om ruimte vrij te maken als je niet genoeg hebt. Alle bovengenoemde merken zijn verkrijgbaar in klassieke en uitbreidbare versies. Indien u meer keuze wenst, aarzel dan niet om onze ronde tafels te raadplegen. en onze uitschuifbare tafels .

Zeer praktische uitschuifbare consoletafels

Dit soort goedkope en goedkope meubelstukken die behoren tot stoelen en fauteuils, zullen dienen als ondersteuning en opslag. Menzzo biedt u uitschuifbare consoletafels in alle soorten en maten met een verstelbare lengte. Opgevouwen dienen deze uitschuifbare tafels als bureau. Uitgevouwen kunnen ze gebruikt worden als eettafel. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een tafelkleur naar uw smaak te kiezen dankzij onze selectie van kleuren: wit, grijs, zwart, hout, enz. Indien u meer keuze wenst qua kleuren, aarzel dan niet om onze glazen en houten tafels te raadplegen

Houten of metalen poten?

We hebben in ieder geval hoogwaardige en eigentijdse producten (tafels en stoelen) die niet snel kapot gaan. Onze uitschuifbare consoletafel kan je namelijk perfect dienen als bureau of eettafel dankzij de twee basismaterialen. Anderzijds qua stijl ieder naar eigen smaak en het hangt af van de ligging (tuin, woonkamer, design eetkamer).

De Blog

Hoe kiest u een goede consoletafel?

Hoe kiest u een goede consoletafel?

De consoletafel wordt klassiek geïnstalleerd bij de ingang van een huis. Deze meubels, die we erg mooi vinden, dienen als ondersteuning voor diverse decoratieve accessoires, bijvoorbeeld fotolijsten, lampen, kandelaars of andere objecten die we nodig hebben als we weggaan of thuiskomen (sleutel, smartphone etc). Bent u een beginner en weet u niet hoe u een goede consoletafel moet kiezen? In dit artikel geven we alle informatie die u over het onderwerp moet weten.

Zie meer