3-zits vaste bank

Een 3-zitsbank is de ideale oplossing om een echte ruimte van comfort en gezelligheid te bieden in een woonkamer. Of het nu gaat om een lederen sofa, een fluwelen sofa of een stoffen sofa, de eigentijds vormgegeven 3-zitsbanken van Menzzo.nl passen dankzij hun gevarieerde kleuren, die variëren van zwart tot wit, rood en taupe, moeiteloos in elke huiskamer. Onze stoffen 3-zitsbanken zijn ideaal voor een modern interieur en bieden een comfortabele zit die lang meegaat. Aarzel niet om onze prachtige hoekbanken te bekijken, die een geweldige vervanging zullen zijn als u ruimtegebrek heeft.


De stoffen 3-zitsbank van Menzzo

Ideaal voor het ontvangen van uw gasten, biedt het een uitstekende zitkwaliteit en is het meubel dat u nodig hebt om uw recepties tot een succes te maken. Design en goedkoop, de stoffen 3-zitsbank is de garantie voor een geslaagde receptie. Neem geen genoegen met een eenvoudige sofa. De 3-zitsbank van Menzzo is een echt decoratie-instrument voor uw woonkamer of uw kantoor. Het moeilijkste deel zal kiezen zijn!

Loading...
Filteren
prijs
categorie
kleuren
gratis verzending
beschikbaarheid
forme
materiaal
dimensie
maat
universum
aantal plaatsen
aantal gasten
aantal producten
aantal personen
aantal lamp(en)
type hoek
diameter
bipolart
uitbreidbaar
verstelbare hoogte
opslagruimte
soort meubilair
opslagapparatuur
opening van de opslag
gigogne
gedempte zitting
gevoerde rugleuning
draaibare stoel
soort bank
vorm van de bank
soort stoel
grootte van de bedbodem
bedelementen
soort bed
voor bed
voor hoek
type hoes
lamp geleverd
onderhoud
elektrische
type bevestiging
soort gordijn
reden
aantal kamers
onderdeel
matras technologie
soort kussen
afneembare hoes
licht
soort opslag
functies
geschatte breedte
geschatte lengte
geschatte hoogte
locatie
specificiteit
type gevel
soort product
verkocht met
bestemming
thema
foto afmetingen (cm)
soort bestek
volume
Soort beschaduwing
Soort structuur
Soort accessoire
Opvouwbaar
breedte
diepte
hoogte
power
dikte (mm)

De driezitsbanken van Menzzo

In dezelfde stijl als zijn alter ego, de tweezitsbank , biedt de driezitsbank een warme ruimte voor discussie en ongeëvenaarde gezelligheid. Een driezitsbank in de woonkamer is de garantie voor een familiale sfeer, een warmte die daar permanent heerst en bevorderlijk is voor ontspanning, die gasten unieke momenten van delen en opgewektheid biedt die we keer op keer zouden willen herbeleven. Net als bij de verschillende meubelproducten die door onze winkel worden aangeboden, wordt speciale zorg besteed aan het ontwerp van elke 3-zitsbank om de kwaliteit en een lange levensduur van elk model te garanderen.

Sommige modellen zijn driezitsbankmodellen die kunnen worden omgebouwd tot een bed, waardoor dit meubelstuk wat veelzijdigheid in uw huis krijgt. De gebruikte materialen zijn dezelfde als voor de tweezitsbank (stof, fluweel, leer, enz.), En bieden een comfortkwaliteit die maar weinig meubels kunnen reproduceren. Menzzo is geïnspireerd door de cultuur en traditie van verschillende landen om u verschillende stijlen driezitsbanken aan te bieden. Ontdek nu ons ruime assortiment driezitsbanken en de laatste nieuwigheden van Menzzo. Zie ook onze pagina's banken en Chesterfield fauteuils , onze slaapbanken en express en tenslotte onze fauteuils en voetenbankjes om uw woonkamer te perfectioneren. Voor vragen over de aankoop en levering van uw 3-zitsbank of andere zitbanken , het onderhoud ervan of andere informatie, aarzel niet om contact op te nemen met het team van onze winkel.

De Blog

Menzzo beste verkoop 2019

Menzzo beste verkoop 2019

Het jaar 2019 loopt langzaam ten einde, Black Friday. Nu het seizoen verandert en het herfst is, is dit het perfecte moment om uw decor opnieuw te doen. Wilt u een vleugje kleur om uw dagen op te fleuren? Of een zeer zachte bank voor uw leesavonden? Hier zijn de Menzzo-bestsellers van het jaar!

Zie meer