Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-19% op alles - Code: 19FALL

Bureaustoelen en fauteuils van Menzzo

We brengen vaak meer tijd door in ons kantoor dan we denken. Zitten is dus essentieel om uw rug gezond te houden. Menzzo biedt bureaustoelen en fauteuils met een comfortabele en duurzame zitting. U vindt vele stijlen stoelen in onze catalogus. Van goedkope gamer bureaustoelen tot kinder bureaustoelen, onze collectie biedt een ruime keuze aan producten. Onze bureaustoelen bieden u een goede zit om uw rug te beschermen. Voor wie een meer stijlvolle sfeer wil creëren, zijn er onze medaillonstoelen.

Design bureaustoelen en fauteuils

Neem geen genoegen met de traditionele houten stoel. Tegenwoordig is uw bureaustoel een echt decoratie-instrument. Wilt u een designer interieur? Kies een bureaustoel met strakke lijnen en lichte kleuren. Wilt u een warmer interieur? Ga voor de grote klassieker: de zwarte leren fauteuil. Er is geen twijfel mogelijk dat u de juiste bureaustoel zult vinden!
Loading...
Filteren
prijs
Kleuren
Categorie
Promotie
Beschikbaarheid
Forme
Materiaal
Dimensie
Universum
Aantal plaatsen
Aantal gasten
Aantal producten
Aantal personen
Type/Number of bulbs
Type hoek
Diameter
Bipolart
Breedte
Diepte
Hoogte

Zoeken op categorie :

  • Tafels, salontafels
  • Stoelen, krukken
  • Banken, fauteuils
  • Bedden, hoofdeinden
  • Meubilair, opslag
  • Verlichtingsarmaturen
  • Keuken, badkamer
  • Tuinmeubilair
  • Kinderen
  • Decoratie, textiel
Zoeken op promo :
Filteren
Sorteer op :

Bureaustoelen voor kinderen

Menzzo.fr biedt ook bureaustoelen voor uw kinderen. Comfortabel, praktisch en stijlvol, ze passen zich aan alle omgevingen aan. Onze stoelen zijn gemonteerd op wieltjes waardoor ze nog mobieler zijn. Ze zijn ook in hoogte verstelbaar, zodat uw kinderen hun huiswerk kunnen maken of op hun bureau kunnen spelen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over rugpijn. Ze kunnen ook worden gebruikt als extra stoelen voor een verjaardag of gewoon wanneer een gast niet werd verwacht. Discreet kunnen ze probleemloos opgaan in de achtergrond. Voor liefhebbers van grote recepties, aarzel niet om uzelf uit te rusten met onze sets stoelen die u zeker zullen bekoren!

De Blog

Hoe kiest u uw bureaustoel?

Hoe kiest u uw bureaustoel?

De bureaustoel is een essentieel onderdeel van uw professionele leven. U brengt er meerdere uren per dag door. Het is daarom belangrijk om met dit criterium rekening te houden als aankoopfactor bij de keuze van uw nieuwe stoel. U moet ook rekening houden met andere kenmerken zoals het mechanisme, de coating en de dichtheid van het schuim. Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat uw stoel zo ergonomisch mogelijk is om gevoelens van vermoeidheid en rugpijn te voorkomen.

Zie meer
Filteren
prijs
Kleuren
Categorie
Promotie
Beschikbaarheid
Forme
Materiaal
Dimensie
Universum
Aantal plaatsen
Aantal gasten
Aantal producten
Aantal personen
Type/Number of bulbs
Type hoek
Diameter
Bipolart
Breedte
Diepte
Hoogte
Filteren