Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-10% op alles - code : 10SPRING24
of -14% van de 2 gekochte producten - code : 14SPRING2

Bureaustoelen en fauteuils van Menzzo

We brengen vaak meer tijd door in ons kantoor dan we denken. Zitten is dus essentieel om uw rug gezond te houden. Menzzo biedt bureaustoelen en fauteuils met een comfortabele en duurzame zitting. U vindt vele stijlen stoelen in onze catalogus. Van goedkope gamer bureaustoelen tot kinder bureaustoelen, onze collectie biedt een ruime keuze aan producten. Onze bureaustoelen bieden u een goede zit om uw rug te beschermen. Voor wie een meer stijlvolle sfeer wil creëren, zijn er onze medaillonstoelen.

Design bureaustoelen en fauteuils

Neem geen genoegen met de traditionele houten stoel. Tegenwoordig is uw bureaustoel een echt decoratie-instrument. Wilt u een designer interieur? Kies een bureaustoel met strakke lijnen en lichte kleuren. Wilt u een warmer interieur? Ga voor de grote klassieker: de zwarte leren fauteuil. Er is geen twijfel mogelijk dat u de juiste bureaustoel zult vinden!
Loading...
Filteren
prijs
categorie
kleuren
beschikbaarheid
forme
materiaal
dimensie
maat
universum
aantal plaatsen
aantal gasten
aantal producten
aantal personen
aantal lamp(en)
type hoek
diameter
bipolart
uitbreidbaar
verstelbare hoogte
opslagruimte
soort meubilair
opslagapparatuur
opening van de opslag
gigogne
gedempte zitting
gevoerde rugleuning
soort bank
vorm van de bank
soort stoel
grootte van de bedbodem
bedelementen
soort bed
voor bed
voor hoek
type hoes
lamp geleverd
onderhoud
elektrische
type bevestiging
soort gordijn
reden
aantal kamers
onderdeel
matras technologie
soort kussen
afneembare hoes
licht
soort opslag
functies
geschatte breedte
geschatte lengte
geschatte hoogte
locatie
specificiteit
type gevel
soort product
verkocht met
bestemming
thema
foto afmetingen (cm)
soort bestek
volume
breedte
hoogte
power

Bureaustoelen voor kinderen

Menzzo.fr biedt ook bureaustoelen voor uw kinderen. Comfortabel, praktisch en stijlvol, ze passen zich aan alle omgevingen aan. Onze stoelen zijn gemonteerd op wieltjes waardoor ze nog mobieler zijn. Ze zijn ook in hoogte verstelbaar, zodat uw kinderen hun huiswerk kunnen maken of op hun bureau kunnen spelen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over rugpijn. Ze kunnen ook worden gebruikt als extra stoelen voor een verjaardag of gewoon wanneer een gast niet werd verwacht. Discreet kunnen ze probleemloos opgaan in de achtergrond. Voor liefhebbers van grote recepties, aarzel niet om uzelf uit te rusten met onze sets stoelen die u zeker zullen bekoren!

De Blog

Hoe kies je een bureaustoel?

Hoe kies je een bureaustoel?

De bureaustoel is een essentieel onderdeel van je werkende leven. Je brengt er meerdere uren per dag op door. Het is dus belangrijk om dit criterium als koopfactor te beschouwen bij het kiezen van je nieuwe stoel. Je moet ook rekening houden met andere kenmerken zoals het mechanisme, de bekleding en de dichtheid van het schuim. Het belangrijkste is dat je stoel zo ergonomisch mogelijk is om gevoelens van vermoeidheid en rugpijn te voorkomen.

Zie meer