Kies een categorie
  • Tafels, salontafels
  • Stoelen, krukken
  • Banken, fauteuils
  • Bedden, hoofdeinden
  • Meubels, opslag
  • Keuken, badkamer
  • Tuinmeubilair
  • Kinderen
  • Decoratie, textiel
  • Verlichting

Opklapbare en uitschuifbare salontafel

De opklapbare salontafel is ideaal voor kleine ruimtes of als bijzettafel . Perfect als woonkamer-, keuken- of eetkamertafel, de uitschuifbare salontafel kan worden getransformeerd om plaats te bieden aan uw gasten. Ideaal voor een studio of een klein appartement, ze besparen je ruimte. Onze design salontafels zijn praktisch en passen zich aan uw interieur aan dankzij een brede waaier aan kleuren: zwart , taupe , bruin, wit of grijs. De modulaire tafel is ook verkrijgbaar in meer kleurrijke tinten: blauw, rood, paars, beige of vintage houteffect.

Modulaire salontafel

Om de sfeer van uw decoratie niet op te offeren, zijn onze opklapbare salontafels trendy dankzij eigentijdse materialen en kleuren. Onze uitschuifbare heftafels zijn verkrijgbaar in een gelakte of matte afwerking . Druk uw smaak voor design uit met onze wit gelakte opklapbare salontafel . Uitgerust met aluminium poten zijn deze transformeerbare tafels gemaakt om lang mee te gaan. Onze salontafels zijn eigentijds en in loftstijl en bieden plaats aan 6, 8 of 10 personen.

Voor thuis is de Menzzo heftafel het praktische en ideale product met zijn hefblad.

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
- 25 producten -
Pagina
Van laag naar hoog sorteren
- 25 producten -
Pagina

Design salontafel


Ontdek de modellen salontafels van Menzzo design in onze online winkel. De uitschuifbare en opklapbare salontafels zijn handig voor het plaatsen van borden, glazen of koffiekopjes. Modieus en trendy, de glazen opklapbare salontafels blokkeren het licht niet. Altijd populair, vind ook onze modellen houten liftbare salontafels. Ga voor kleine ruimtes voor salontafels in strakke witte stijlen die soberheid integreren en in elke woonkamer passen.


Uitschuifbare salontafels voor alle smaken


Trendy en modieus vindt u in de Menzzo-catalogus ook de nieuwste modellen salontafels met hefblad. U kunt ook kiezen voor salontafels met opbergruimte , houten of glazen salontafels en voor een veel persoonlijkere keuze kunt u onze personaliseerbare salontafels raadplegen. U vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Vind al onze salontafelmodellen op onze site.

De Blog

Hoe kiest u een opklapbare salontafel?

Hoe kiest u een opklapbare salontafel?

Woont u in een klein appartement en heeftb u niet genoeg ruimte om zowel een salontafel als een eettafel te plaatsen? De opklapbare salontafel is voor u gemaakt. Praktisch en functioneel, maar ook esthetisch. Hier zijn enkele criteria's om het goed te kiezen.

Zie meer
Loading...