Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-20% op alles - code : 20DISCOUNT

Hefbare en uittrekbare salontafel

De hefbare salontafel is ideaal voor kleine ruimtes of als bijzettafel. Perfect als tafel in de woonkamer, keuken of eetkamer, kan de uitschuifbare salontafel worden getransformeerd om uw gasten te verwelkomen. Ideaal voor een studio of een kleine flat, ze zullen u ruimte besparen. Onze salontafels zijn praktisch en passen zich aan uw interieur aan dankzij een ruime keuze aan kleuren: zwart, taupe, bruin, wit of grijs. De modulaire tafel is ook verkrijgbaar in meer kleurrijke tinten: blauw, rood, paars, beige of vintage houteffect.

Modulaire salontafel

Onze hefbare salontafels zijn trendy dankzij hun eigentijdse materialen en kleuren, zodat u niet hoeft in te boeten aan de sfeer van uw inrichting. Onze uitschuifbare salontafels zijn verkrijgbaar met een gelakte of matte afwerking. Geef uitdrukking aan uw smaak voor design met onze wit gelakte salontafel. Uitgerust met aluminium poten, zijn deze transformeerbare tafels gemaakt om lang mee te gaan. Met een eigentijdse en loft stijl, bieden onze salontafels plaats aan 6, 8 of 10 personen.

Voor thuis is de Menzzo hefbare tafel het ideale en praktische product met zijn hefbaar tafelblad.

Loading...
Filteren
prijs
categorie
kleuren
gratis verzending
beschikbaarheid
forme
materiaal
dimensie
maat
universum
aantal plaatsen
aantal gasten
aantal producten
aantal personen
aantal lamp(en)
type hoek
diameter
bipolart
uitbreidbaar
verstelbare hoogte
opslagruimte
soort meubilair
opslagapparatuur
opening van de opslag
gigogne
gedempte zitting
gevoerde rugleuning
draaibare stoel
soort bank
vorm van de bank
soort stoel
grootte van de bedbodem
bedelementen
soort bed
voor bed
voor hoek
type hoes
lamp geleverd
onderhoud
elektrische
type bevestiging
soort gordijn
reden
aantal kamers
onderdeel
matras technologie
soort kussen
afneembare hoes
licht
soort opslag
functies
geschatte breedte
geschatte lengte
geschatte hoogte
locatie
specificiteit
type gevel
soort product
verkocht met
bestemming
thema
foto afmetingen (cm)
soort bestek
volume
Soort beschaduwing
Soort structuur
Soort accessoire
Opvouwbaar
breedte
diepte
hoogte
power
dikte (mm)

Design salontafel


Ontdek de modellen salontafels van Menzzo design in onze online winkel. De uitschuifbare en opklapbare salontafels zijn handig voor het plaatsen van borden, glazen of koffiekopjes. Modieus en trendy, de glazen opklapbare salontafels blokkeren het licht niet. Altijd populair, vind ook onze modellen houten liftbare salontafels. Ga voor kleine ruimtes voor salontafels in strakke witte stijlen die soberheid integreren en in elke woonkamer passen.


Uitschuifbare salontafels voor alle smaken


Trendy en modieus vindt u in de Menzzo-catalogus ook de nieuwste modellen salontafels met hefblad. U kunt ook kiezen voor salontafels met opbergruimte , houten of glazen salontafels en voor een veel persoonlijkere keuze kunt u onze personaliseerbare salontafels raadplegen. U vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Vind al onze salontafelmodellen op onze site.

De Blog

Hoe kiest u een opklapbare salontafel?

Hoe kiest u een opklapbare salontafel?

Woont u in een klein appartement en heeftb u niet genoeg ruimte om zowel een salontafel als een eettafel te plaatsen? De opklapbare salontafel is voor u gemaakt. Praktisch en functioneel, maar ook esthetisch. Hier zijn enkele criteria's om het goed te kiezen.

Zie meer