Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
GRATIS levering! : 20LIVCADO
of 20€ AANGEBODEN Voor elke 100€ aan aankopen: 20BEST100
of 22€ Voor elke 100€ van de 300€ aan aankopen: 22BEST100

TV Meubel

Menzzo blijft u verrassen door u een prachtige lijn tv-meubels aan te bieden. U vindt ongetwijfeld degene die bij uw interieur past en zo de praktische kant en de gezellige kant op elkaar afstemt! Al onze tv-kasten zijn inderdaad ontworpen om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken: ze zijn uitgerust met tal van opbergers, lades of planken om bij te dragen tot een optimale opberging u kunt ook ons assortiment dressoirs en opbergdozen ontdekken voor meer ruimte en opbergruimte ! Blader verder en ontdek onze nieuwe meubellijn die uw interieurdecoratie compleet maakt!

Winkel opties
Van laag naar hoog sorteren
- 12 producten -
Van laag naar hoog sorteren
- 12 producten -

De Blog

Hoe maakt u een houten tv-meubel?

Hoe maakt u een houten tv-meubel?

Uw televisie belandt op de grond en neemt al het stof op? Wilt u het op een origineel meubelstuk plaatsen die met uw eigen handen is gemaakt? Ga uw gang en kies ervoor om te beginnen met het maken van een 100% zelfgemaakte tv-kast.

Zie meer
Hoe transformeert u een tv-meubel?

Hoe transformeert u een tv-meubel?

Wilt u uw inrichting veranderen? maar wilt u niet al uw meubels kopen? Waarom zou u niet beginnen met maatwerk en uw meubels zelf een make-over geven? Hier zijn enkele technieken en ideeën om uw tv-meubel tegen lagere kosten te transformeren!

Zie meer
Hoe een tv-meubel verbeteren?

Hoe een tv-meubel verbeteren?

Heeft u de bank veranderd en staat uw tv-meubel nu te laag om comfortabel te kunnen kijken? Er zijn gelukkig passende oplossingen hiervoor.

Zie meer

Tv-meubelen voor elke decoratiestijl

Een wit tv-meubel in Scandinavische stijl nodig in je woonkamer? Of toch liever een tv-meubel aan de muur? Of gewoon een design tv-meubel voor in je kleine woonkamer? Bij Menzzo vind je de ideale en unieke tv-meubel die bij jouw woonkamer past.


Onze scandinavische tv meubelen

Strak, authentiek, functioneel en warm, Scandinavisch design is een goed alternatief om de smaak in je woonkamer terug te brengen. Wacht niet langer, waag de Scandinavische stijl en koop onze tv meubelen voordelig bij Menzzo.


Design tv-meubelsets

De woonkamer is een belangrijke ruimte in huis. Het moet vriendelijk en plezierig zijn, omdat de meeste van uw momenten zich in de laatste zullen afspelen. De inrichting van je woonkamer moet daarom goed gekozen zijn en je eigen imago weerspiegelen. Onze esthetische, functionele en goedkope tv-kasten passen bij het decor, ongeacht de stijl van uw bank of salontafel.


Tv-banken voor kleine woonkamers

Onze tv-banken zijn erg praktisch voor grote woonkamers of zelfs kleine woonkamers die een make-over willen. Al onze tv-standaards hebben lades waarin u alles wat u niet wilt zien rondslingeren, kunt opbergen, terwijl u het binnen handbereik houdt. Voor uw kamer en als u een tv heeft, aarzel dan niet om een van onze tv-banken te kiezen, vergezeld van een console of een nachtkastje .


Kiest u voor een design tv-meubel voor aan de muur?

Met deze lage kasten, deze wandvitrines en deze meerdere planken, zullen onze wand- en design tv-kasten je voorzien van alle benodigde opbergelementen. In wit, zwart of hout, u vindt ongetwijfeld de tv-kast van uw dromen. Denk aan je filmavonden en middagen met vrienden en aarzel niet om nu je tv-meubel aan de muur te kiezen bij Menzzo.

Loading...