Kies een categorie
  • Tafels, salontafels
  • Stoelen, krukken
  • Banken, fauteuils
  • Bedden, hoofdeinden
  • Meubels, opslag
  • Keuken, badkamer
  • Tuinmeubilair
  • Kinderen
  • Decoratie, textiel
  • Verlichting

Een design ronde tafel voor de eetkamer dining

Ronde tafels van Menzzo.nl zijn ontworpen om hun plaats te vinden in het hedendaagse interieur. Onze ronde tafels en ovale tafels zijn ontworpen voor de gezelligheid die men verwacht van een warm diner, en ontwikkelen het eigentijdse design dat u verwacht. Een ronde tafel is warmte, gezelligheid en bij Menzzo.nl is hij verkrijgbaar in rood, zwart, metaal en hout in vele kleuren. Onze ruime keuze aan ronde tafels voor de eetkamer zal u doen twijfelen bij uw keuze! U kunt online bestellen, thuisbezorgd of in de winkel afhalen. Veel stijl ronde tafels en keukentafels zijn beschikbaar, verwen uzelf, retourneren is gratis.

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
- 57 producten -
Pagina
Van laag naar hoog sorteren
- 57 producten -
Pagina

Ronde glazen tafels voor uw woonkamer

Ontdek de set ronde glazen tafels van Menzzo, perfect voor uw woonkamer. Een sleutelelement van uw decoratie, een ronde glazen tafel biedt u moderniteit, helderheid en een buitengewoon design. Op 1,20 meter of met een centrale voet vindt u ongetwijfeld degene die u nodig heeft! Aarzel niet om onze andere ronde tafels te ontdekken, verkrijgbaar in verschillende formaten zoals ronde houten tafels die met of zonder verlengstukken kunnen zijn, ronde eettafels zijn optimaal voor een chique en eigentijdse decoratie. De ronde tafel voor de keuken , de ronde tafel voor de woonkamer en de eetkamer blijven praktische elementen om te ontmoeten. Bij Menzzo.fr wilden we de visie van een eenvoudige, gewone ronde tafel veranderen door te denken aan design ronde tafels. Onze producten zijn uniek en sommige modellen passen zelfs bij onze stoelen, daarom raden we onze tafels en stoelen aan.

Tafels in alle soorten en maten voor uw maaltijden, vergaderingen en decoraties

We hebben verschillende soorten ronde tafels met Scandinavische tafels, uitschuifbare tafels in ronde vorm en ovale tafels. In uw woonkamer kunt u uw tafel en stoelen bouwen met onze producten. Wat uw keuken betreft, heeft u een zeer brede of uitschuifbare tafel nodig met een set stoelen die past bij de kleur van de bovenkasten. Ten slotte dienen onze tafels ook als opslag en kunt u ze gebruiken als decoratieve ondersteuning.

Een discrete ronde tafel voor in je keuken, woonkamer en eetkamer

Wij bieden praktische en moderne meubelen voor uw interieurdecoratie. We bieden echter ook onze reeksen eettafels die beschikbaar zijn in zwart, wit en natuurlijke kleuren om discreet te blijven en andere tafelmodellen zoals onze consoletafels of onze aanpasbare tafels voor een onberispelijke decoratie. Inderdaad, onze producten zullen uw foto's en uw interieurartikelen echt verfraaien. Kies in uw woonkamer voor onze salontafel van glas of ultra massief hout om meer in het design te komen.

De Blog

Kies voor een design ronde tafel

Kies voor een design ronde tafel

Jaar na jaar is de ronde tafel trendy gebleven en wordt er opnieuw naar mode en verlangens gekeken. Bijzonder geschikt voor kleinere ruimtes, maar ook in een grote eetkamer weet hij zijn plekje te vinden. In miniversie in de hoek van een kamer of massiever om het hele gezin aan tafel te kunnen plaatsen, het is allemaal goed!

Zie meer
Loading...