Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-20% op alles - code : 20DISCOUNT

Een design ronde tafel voor de eetkamer

De ronde tafels van Menzzo.nl zijn ontworpen om in het interieur van vandaag te passen. Onze ronde en ovale tafels zijn ontworpen voor de gezelligheid die u verwacht van een warm diner, en ontwikkelen het eigentijdse design dat u verwacht. Een ronde tafel staat voor warmte en gezelligheid, en bij Menzzo.nl is hij verkrijgbaar in rood, zwart, metaal en hout in vele kleuren. Onze ruime keuze aan ronde eetkamertafels zal u doen twijfelen in uw keuze! U kunt online bestellen, thuis laten bezorgen of afhalen in de winkel. Er zijn vele stijlen ronde tafels en keukentafels verkrijgbaar, laat u verleiden, retourneren is gratis.

Loading...
Filteren
prijs
categorie
kleuren
gratis verzending
beschikbaarheid
forme
materiaal
dimensie
maat
universum
aantal plaatsen
aantal gasten
aantal producten
aantal personen
aantal lamp(en)
type hoek
diameter
bipolart
uitbreidbaar
verstelbare hoogte
opslagruimte
soort meubilair
opslagapparatuur
opening van de opslag
gigogne
gedempte zitting
gevoerde rugleuning
draaibare stoel
soort bank
vorm van de bank
soort stoel
grootte van de bedbodem
bedelementen
soort bed
voor bed
voor hoek
type hoes
lamp geleverd
onderhoud
elektrische
type bevestiging
soort gordijn
reden
aantal kamers
onderdeel
matras technologie
soort kussen
afneembare hoes
licht
soort opslag
functies
geschatte breedte
geschatte lengte
geschatte hoogte
locatie
specificiteit
type gevel
soort product
verkocht met
bestemming
thema
foto afmetingen (cm)
soort bestek
volume
Soort beschaduwing
Soort structuur
Soort accessoire
Opvouwbaar
breedte
diepte
hoogte
power
dikte (mm)
Filteren
Sorteer op :
  1. Overzicht
    Op voorraad
    1619 €
Zie meer producten

Ronde glazen tafels voor uw woonkamer

Ontdek de set ronde glazen tafels van Menzzo, perfect voor uw woonkamer. Een sleutelelement van uw decoratie, een ronde glazen tafel biedt u moderniteit, helderheid en een buitengewoon design. Op 1,20 meter of met een centrale voet vindt u ongetwijfeld degene die u nodig heeft! Aarzel niet om onze andere ronde tafels te ontdekken, verkrijgbaar in verschillende formaten zoals ronde houten tafels die met of zonder verlengstukken kunnen zijn, ronde eettafels zijn optimaal voor een chique en eigentijdse decoratie. De ronde tafel voor de keuken , de ronde tafel voor de woonkamer en de eetkamer blijven praktische elementen om te ontmoeten. Bij Menzzo.fr wilden we de visie van een eenvoudige, gewone ronde tafel veranderen door te denken aan design ronde tafels. Onze producten zijn uniek en sommige modellen passen zelfs bij onze stoelen, daarom raden we onze tafels en stoelen aan.

Tafels in alle soorten en maten voor uw maaltijden, vergaderingen en decoraties

We hebben verschillende soorten ronde tafels met Scandinavische tafels, uitschuifbare tafels in ronde vorm en ovale tafels. In uw woonkamer kunt u uw tafel en stoelen bouwen met onze producten. Wat uw keuken betreft, heeft u een zeer brede of uitschuifbare tafel nodig met een set stoelen die past bij de kleur van de bovenkasten. Ten slotte dienen onze tafels ook als opslag en kunt u ze gebruiken als decoratieve ondersteuning.

Een discrete ronde tafel voor in je keuken, woonkamer en eetkamer

Wij bieden praktische en moderne meubelen voor uw interieurdecoratie. We bieden echter ook onze reeksen eettafels die beschikbaar zijn in zwart, wit en natuurlijke kleuren om discreet te blijven en andere tafelmodellen zoals onze consoletafels of onze aanpasbare tafels voor een onberispelijke decoratie. Inderdaad, onze producten zullen uw foto's en uw interieurartikelen echt verfraaien. Kies in uw woonkamer voor onze salontafel van glas of ultra massief hout om meer in het design te komen.

De Blog

Kies voor een design ronde tafel

Kies voor een design ronde tafel

Jaar na jaar is de ronde tafel trendy gebleven en wordt er opnieuw naar mode en verlangens gekeken. Bijzonder geschikt voor kleinere ruimtes, maar ook in een grote eetkamer weet hij zijn plekje te vinden. In miniversie in de hoek van een kamer of massiever om het hele gezin aan tafel te kunnen plaatsen, het is allemaal goed!

Zie meer