Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
€20 AANGEBODEN Voor elke €100 aan aankopen - Code: 20FD100

Goedkoop bed met opbergruimte

Een bed met opberg ruimte is een doeltreffende oplossing om de opbergruimte in een slaapkamer aanzienlijk te vergroten. Door een lade te openen of een bedbodem te verhogen, bieden de bedden met opberg ruimte van Menzzo.nl voldoende ruimte om alle spullen op te bergen die in huis maar moeilijk een plaats vinden. Een bed met opbergruimte, design, chic en praktisch, het is meer ruimte en comfort in de slaapkamer.


Bed met lades

De bedden met laden van Menzzo zijn een alternatief voor de klassieke bedden met opbergruimte die meestal een doos onder de matras hebben. Deze laden bieden een meer praktische toegang voor hun eigenaars en vermijden dat het bed moet worden opgemaakt om toegang te krijgen tot de opbergdoos. Ze zijn ruim en praktisch, zodat u er veel dingen in kunt opbergen, zoals het speelgoed van uw kinderen of persoonlijke bezittingen. Voor wie over nog meer opbergruimte wil beschikken, ontdek ons aanbod aan nachtkastjes!

Loading...
Filteren
Categorie
Promotie
Kleuren
Beschikbaarheid
Forme
Materiaal
Dimensie
Universum
Aantal plaatsen
Aantal gasten
Aantal producten
Aantal personen
Type/Number of bulbs
Type hoek
Diameter
Bipolart
Breedte
Diepte
Hoogte
prijs

Zoeken op categorie :

  • Tafels, salontafels
  • Stoelen, krukken
  • Banken, fauteuils
  • Bedden, hoofdeinden
  • Meubilair, opslag
  • Verlichtingsarmaturen
  • Keuken, badkamer
  • Tuinmeubilair
  • Kinderen
  • Decoratie, textiel
Zoeken op promo :
Filteren
Sorteer op :

Bedden met design en goedkope opslag

Menzzo biedt de nieuwste trendy opbergbedden. Design en goedkoop, het zijn echte decoratietools voor je eigen slaapkamer of logeerkamer. Comfortabel, modern, ze kunnen zich aanpassen aan verschillende sferen en tegelijkertijd een onmiskenbaar cachet aan uw kamer toevoegen. Gemaakt van de beste materialen, dit zijn stevige bedden die je op lange termijn een goede nachtrust bezorgen. Aarzel niet om tegelijkertijd uw matras te kiezen om u het ultieme comfort en een uitzonderlijke slaapkwaliteit te garanderen, en uw hoofdeinde om de decoratie van uw kamer compleet te maken. Om uw selectie te verbreden, kunt u ook onzeenkele ofdubbele bedden en onzekinderbedden raadplegen .

Filteren
Categorie
Promotie
Kleuren
Beschikbaarheid
Forme
Materiaal
Dimensie
Universum
Aantal plaatsen
Aantal gasten
Aantal producten
Aantal personen
Type/Number of bulbs
Type hoek
Diameter
Bipolart
Breedte
Diepte
Hoogte
prijs
Filteren