Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-16% op alles - Code : 16SALE
of -20% van de 2 gekochte producten : 20WINTER2

Goedkope design salontafel

Menzzo.nl biedt u een ruime keuze aan design salontafels tegen de beste prijs. Ontdek design en praktische tafels: hefbare salontafel of salontafel met opbergruimte. Ontdek ook de nieuwe modellen ronde salontafels en zwarte salontafels met een gedistingeerde uitstraling, glazen salon tafels of aanpasbare salontafels voor een moderne inrichting of houten salontafels voor een eigentijdse en warme woonkamer. Deze design salontafels zullen uw interieur transformeren en zijn ideaal om ruimte te besparen.

Onze vierkante salontafels en onze rechthoekige salontafels zullen u niet onverschillig laten! Dankzij onze nestelende salontafels, met laden, in gelakt massief hout of in kunststof, herontdekt u het plezier om een eigentijds en chic meubelstuk te bezitten.

De salontafel van Menzzo

Ontdek onze moderne salontafels die uw interieur zullen verfraaien. Praktisch en design, onze bijzettafels zullen ongetwijfeld aan uw verwachtingen voldoen!

Loading...
Filteren
prijs
categorie
kleuren
gratis verzending
beschikbaarheid
forme
materiaal
dimensie
maat
universum
aantal plaatsen
aantal gasten
aantal producten
aantal personen
aantal lamp(en)
type hoek
diameter
bipolart
uitbreidbaar
verstelbare hoogte
opslagruimte
soort meubilair
opslagapparatuur
opening van de opslag
gigogne
gedempte zitting
gevoerde rugleuning
draaibare stoel
soort bank
vorm van de bank
soort stoel
grootte van de bedbodem
bedelementen
soort bed
voor bed
voor hoek
type hoes
lamp geleverd
onderhoud
elektrische
type bevestiging
soort gordijn
reden
aantal kamers
onderdeel
matras technologie
soort kussen
afneembare hoes
licht
soort opslag
functies
geschatte breedte
geschatte lengte
geschatte hoogte
locatie
specificiteit
type gevel
soort product
verkocht met
bestemming
thema
foto afmetingen (cm)
soort bestek
volume
Soort beschaduwing
Soort structuur
Soort accessoire
Opvouwbaar
breedte
diepte
hoogte
power
dikte (mm)

Voordelige salontafels: het hart van uw woonkamer


Vind alle modellen goedkope salontafels op Menzzo.fr. Onze catalogus biedt verschillende kleuren en materialen (wit, eiken, hout, rond, glas) en nog veel meer om zo goed mogelijk bij uw interieur te passen!

Toegankelijk ook als je zit, de salontafel in de woonkamer is een tafel die veel wordt gebruikt in de woonkamer rond een bank. Als hoofdbestanddeel van uw meubels en decoratie plaatsen we de salontafel in het hart van de woonkamer. Het is zo geplaatst dat de inzittenden van een bank of een fauteuil er toegang toe hebben. Zo kunnen ze daar voorwerpen neerleggen die ze gewend zijn te gebruiken. Meubels met een verhoogde bruikbaarheid, de salontafel is het meubelstuk dat u in uw woonkamer moet hebben. Er zijn verschillende vormen, met ontwerpen die zowel mooi, verfijnd als modern zijn. Zoek in deze categorie verschillende kleuren op basis van uw voorkeuren. Maak je keuze en bestel de design salontafel met het blad dat jij nodig hebt. Ontdek ook onze salontafels met opbergruimte voor een praktisch gemak, zelfs een stap hoger!

De Blog

5 ideeën voor het ontwerpen van een woonkamer zonder salontafel

5 ideeën voor het ontwerpen van een woonkamer zonder salontafel

De salontafel is natuurlijk een heel praktisch meubelstuk in het dagelijks leven. Zeker als u gewend bent om voor de tv te eten. Of als u het leuk vindt om uw dierbaren te ontvangen. Sommige ruimtes laten dit echter niet toe. Of sommige mensen wilden deze ontwikkeling gewoon negeren. We geven u enkele huiskamerideeën zonder salontafel.

Zie meer
Hoe kiest u een opklapbare salontafel?

Hoe kiest u een opklapbare salontafel?

Woont u in een klein appartement en heeftb u niet genoeg ruimte om zowel een salontafel als een eettafel te plaatsen? De opklapbare salontafel is voor u gemaakt. Praktisch en functioneel, maar ook esthetisch. Hier zijn enkele criteria's om het goed te kiezen.

Zie meer
Menzzo beste verkoop 2019

Menzzo beste verkoop 2019

Het jaar 2019 loopt langzaam ten einde, Black Friday. Nu het seizoen verandert en het herfst is, is dit het perfecte moment om uw decor opnieuw te doen. Wilt u een vleugje kleur om uw dagen op te fleuren? Of een zeer zachte bank voor uw leesavonden? Hier zijn de Menzzo-bestsellers van het jaar!

Zie meer