Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
€20 AANGEBODEN Voor elke €100 aan aankopen - Code: 20FD100

Goedkope design salontafel

Menzzo.nl biedt u een ruime keuze aan design salontafels tegen de beste prijs. Ontdek design en praktische tafels: hefbare salontafel of salontafel met opbergruimte. Ontdek ook de nieuwe modellen ronde salontafels en zwarte salontafels met een gedistingeerde uitstraling, glazen salon tafels of aanpasbare salontafels voor een moderne inrichting of houten salontafels voor een eigentijdse en warme woonkamer. Deze design salontafels zullen uw interieur transformeren en zijn ideaal om ruimte te besparen.

Onze vierkante salontafels en onze rechthoekige salontafels zullen u niet onverschillig laten! Dankzij onze nestelende salontafels, met laden, in gelakt massief hout of in kunststof, herontdekt u het plezier om een eigentijds en chic meubelstuk te bezitten.

De salontafel van Menzzo

Ontdek onze moderne salontafels die uw interieur zullen verfraaien. Praktisch en design, onze bijzettafels zullen ongetwijfeld aan uw verwachtingen voldoen!

Loading...
Filteren
Categorie
Promotie
Kleuren
Beschikbaarheid
Forme
Materiaal
Dimensie
Universum
Aantal plaatsen
Aantal gasten
Aantal producten
Aantal personen
Type/Number of bulbs
Type hoek
Diameter
Bipolart
Breedte
Diepte
Hoogte
prijs

Zoeken op categorie :

  • Tafels, salontafels
  • Stoelen, krukken
  • Banken, fauteuils
  • Bedden, hoofdeinden
  • Meubilair, opslag
  • Verlichtingsarmaturen
  • Keuken, badkamer
  • Tuinmeubilair
  • Kinderen
  • Decoratie, textiel
Zoeken op promo :
Filteren
Sorteer op :

Voordelige salontafels: het hart van uw woonkamer


Vind alle modellen goedkope salontafels op Menzzo.fr. Onze catalogus biedt verschillende kleuren en materialen (wit, eiken, hout, rond, glas) en nog veel meer om zo goed mogelijk bij uw interieur te passen!

Toegankelijk ook als je zit, de salontafel in de woonkamer is een tafel die veel wordt gebruikt in de woonkamer rond een bank. Als hoofdbestanddeel van uw meubels en decoratie plaatsen we de salontafel in het hart van de woonkamer. Het is zo geplaatst dat de inzittenden van een bank of een fauteuil er toegang toe hebben. Zo kunnen ze daar voorwerpen neerleggen die ze gewend zijn te gebruiken. Meubels met een verhoogde bruikbaarheid, de salontafel is het meubelstuk dat u in uw woonkamer moet hebben. Er zijn verschillende vormen, met ontwerpen die zowel mooi, verfijnd als modern zijn. Zoek in deze categorie verschillende kleuren op basis van uw voorkeuren. Maak je keuze en bestel de design salontafel met het blad dat jij nodig hebt. Ontdek ook onze salontafels met opbergruimte voor een praktisch gemak, zelfs een stap hoger!

De Blog

5 ideeën voor het ontwerpen van een woonkamer zonder salontafel

5 ideeën voor het ontwerpen van een woonkamer zonder salontafel

De salontafel is natuurlijk een heel praktisch meubelstuk in het dagelijks leven. Zeker als u gewend bent om voor de tv te eten. Of als u het leuk vindt om uw dierbaren te ontvangen. Sommige ruimtes laten dit echter niet toe. Of sommige mensen wilden deze ontwikkeling gewoon negeren. We geven u enkele huiskamerideeën zonder salontafel.

Zie meer
Hoe kiest u een opklapbare salontafel?

Hoe kiest u een opklapbare salontafel?

Woont u in een klein appartement en heeftb u niet genoeg ruimte om zowel een salontafel als een eettafel te plaatsen? De opklapbare salontafel is voor u gemaakt. Praktisch en functioneel, maar ook esthetisch. Hier zijn enkele criteria's om het goed te kiezen.

Zie meer
Menzzo beste verkoop 2019

Menzzo beste verkoop 2019

Het jaar 2019 loopt langzaam ten einde, Black Friday. Nu het seizoen verandert en het herfst is, is dit het perfecte moment om uw decor opnieuw te doen. Wilt u een vleugje kleur om uw dagen op te fleuren? Of een zeer zachte bank voor uw leesavonden? Hier zijn de Menzzo-bestsellers van het jaar!

Zie meer
Filteren
Categorie
Promotie
Kleuren
Beschikbaarheid
Forme
Materiaal
Dimensie
Universum
Aantal plaatsen
Aantal gasten
Aantal producten
Aantal personen
Type/Number of bulbs
Type hoek
Diameter
Bipolart
Breedte
Diepte
Hoogte
prijs
Filteren