Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
€20 AANGEBODEN Voor elke €100 aan aankopen - Code: 20FD100

Eenpersoonsbed voor een goede nachtrust

Vind al onze goedkope bedden en eenpersoonsbedden in onze catalogus. U zult zeker het juiste bed voor u vinden. Voor het praktische aspect, bieden wij eenpersoonsbedden met opbergruimte. U vindt er een kwaliteitsbed met een boxspring die u een goede nachtrust garandeert. Een eenpersoonsbed is nog praktischer als u beperkt bent door de ruimte in uw kamer. Praktisch en comfortabel, zodat u genoeg energie heeft voor de komende dag! Als u meer ruimte wilt, kijk dan eens naar onze tweepersoonsbedden.


Decoratie en het eenpersoonsbed

Het bed, de nacht en slaap zijn voor de meesten van ons kostbaarheden. Het bed, dat vaak wordt verwaarloosd, is het stiefkind van de binnenhuisarchitectuur. Om deze trend te verhelpen, biedt Menzzo.nl design en praktische 140 cm brede bedden aan. Er bestaan oplossingen om het bed tot een volwaardig decoratief object te maken en het te gebruiken als een meubelstuk dat zich aan de dagelijkse behoeften aanpast. Om dit te doen kunt u gewoon een opbergdoos toevoegen aan het voeteneinde van het bed en dat is het. Aarzel niet om onze kinderbedden te raadplegen om smaak te geven aan uw kinderkamer en onze hoofdborden om uw bed te verfraaien.

Loading...
Filteren
Categorie
Promotie
Kleuren
Beschikbaarheid
Forme
Materiaal
Dimensie
Universum
Aantal plaatsen
Aantal gasten
Aantal producten
Aantal personen
Type/Number of bulbs
Type hoek
Diameter
Bipolart
Breedte
Diepte
Hoogte
prijs

Zoeken op categorie :

  • Tafels, salontafels
  • Stoelen, krukken
  • Banken, fauteuils
  • Bedden, hoofdeinden
  • Meubilair, opslag
  • Verlichtingsarmaturen
  • Keuken, badkamer
  • Tuinmeubilair
  • Kinderen
  • Decoratie, textiel
Zoeken op promo :
Filteren
Sorteer op :

Kies je eenpersoonsbed

Het feit dat uw bed een eenpersoonsbed is voor 1 persoon, wil niet zeggen dat uw slaap slechter zal zijn. Verre van daar. Zorg ervoor dat u optimaal slaapt door uw bed en boxspring te kiezen op Menzzo.fr. Ontdek al onze referenties: van het eenpersoons stapelbed tot het diane bed tot en met het bed met boxspring, u vindt er ongetwijfeld degene die bij u past. U zult onvermijdelijk de afmeting vinden die overeenkomt met de ruimte van uw kamer en uw matras .

Filteren
Categorie
Promotie
Kleuren
Beschikbaarheid
Forme
Materiaal
Dimensie
Universum
Aantal plaatsen
Aantal gasten
Aantal producten
Aantal personen
Type/Number of bulbs
Type hoek
Diameter
Bipolart
Breedte
Diepte
Hoogte
prijs
Filteren