Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-12% op alles - code : 12SALE

Hedendaagse rechthoekige of vierkante salontafels

Glas op een salontafel geeft op het eerste gezicht een indruk van design en moderniteit. Met de glazen salontafels van Menzzo.nl kunt u ze op allerlei manieren gebruiken, met het gemak van onderhoud en de helderheid die glas in een interieur brengt. Met deze eigentijdse salontafels kunt u ook spelen met de lichtsterkte van uw kamer! Ontdek de volledige collectie van salontafels in gehard glas en hedendaagse salontafels Menzzo. U vindt onze moderne, gespiegelde, gezeefdrukte, nestbare en vele andere stijlen in onze sectie salontafels.U vindt ook al onze salontafels met opbergruimte voor de liefhebbers van opbergruimte!

Loading...
Filteren
prijs
categorie
kleuren
beschikbaarheid
forme
materiaal
dimensie
maat
universum
aantal plaatsen
aantal gasten
aantal producten
aantal personen
aantal lamp(en)
type hoek
diameter
bipolart
uitbreidbaar
verstelbare hoogte
opslagruimte
soort meubilair
opslagapparatuur
opening van de opslag
gigogne
gedempte zitting
gevoerde rugleuning
soort bank
vorm van de bank
soort stoel
grootte van de bedbodem
bedelementen
soort bed
voor bed
voor hoek
type hoes
lamp geleverd
onderhoud
elektrische
type bevestiging
soort gordijn
reden
aantal kamers
onderdeel
matras technologie
soort kussen
afneembare hoes
licht
soort opslag
functies
geschatte breedte
geschatte lengte
geschatte hoogte
locatie
specificiteit
type gevel
soort product
verkocht met
bestemming
thema
foto afmetingen (cm)
soort bestek
volume
breedte
hoogte
power

Menzzo goedkope glazen salontafels


Glazen salontafels bieden zeker minder weerstand dan houten salontafels , maar feit blijft dat ze ongeëvenaarde voordelen hebben die ze ontlenen aan hun hoofdmateriaal: glas. Het is een heel modern materiaal. Glas heeft inderdaad deze prestigieuze kant die andere materialen niet hebben. Glas heeft het vermogen om licht op te vangen en de illusie te wekken dat de kamer waarin we ons bevinden ruimer is dan het in werkelijkheid is. Ook heeft glas, vanwege de schittering die het afgeeft wanneer het wordt benadrukt door felle lichten (LED, geel, enz.), De mogelijkheid om een sfeer te creëren die specifiek is voor sociale kringen. Het is perfect sociaal met andere materialen die de glans versterken (plastic, verschillende metalen, roestvrij staal, enz.).


Menzzo biedt u verschillende soorten salontafels van gehard glas, zoals de nestbare glazen salontafel, de glazen salontafels met verschillende enkele en tweekleurige Cuadro-elementen en verschillende andere materialen die met glas te maken hebben, zoals de letter, de CityCab, om citaten te vermijden alleen deze. Vind het volledige assortiment goedkope glazen salontafels op onze categoriepagina. Ook op de salontafels vind je ons hele aanbod terug.


Glazen salontafels voor een steeds assertievere uitstraling

Rond, ovaal, vierkant of zelfs zeshoekig, en verkrijgbaar in glas, metaal of hout, is de salontafel een essentieel decoratief meubel. Bent u op zoek naar een ultra-chique en trendy salontafel, dan biedt Menzzo een ruime keuze aan goedkope modellen zodat u kunt kiezen voor een verstelbare of personaliseerbare salontafel .


Glas, een tijdloos materiaal

Zeer modern en verfijnd, glas biedt een zekere esthetische en ongeëvenaarde originaliteit. De nestbare salontafel heeft een strakke stijl en vorm, een combinatie van design en functionaliteit. Deze salontafel van transparant glas heeft modulaire en verstelbare tafelbladen, die onder elkaar kunnen worden opgeborgen.

Het LOUANE-model heeft een vierkant blad van rookglas en een ultrachique goudkleurige roestvrijstalen structuur. Het zal uw kamer aankleden en een zeer elegante toets geven aan de inrichting van uw woonkamer.

Het model Pégo heeft een zeer eenvoudige stijl, met een rechthoekig glazen blad en goudkleurige roestvrijstalen pootjes. Deze salontafel integreert gemakkelijk in uw interieur en zal uw decoratiestijl benadrukken.


Ontwerp in je woonkamer

De combinatie van hout met glas geeft een zeer chique design, zoals bij dit model in glas en MDF. Deze salontafel heeft een zeer eigentijdse uitstraling. Door zijn vorm en kleur zijn het zeer stijlvolle en ultramoderne meubelen.

De PRISMA salontafel is erg elegant. Het ronde blad met transparant glas gecombineerd met een goudkleurige metalen structuur geeft uw woonkamer een zeer originele en designaccent. De modellen SYDNEY of OPERA zijn erg mooie salontafels die perfect bij je interieur passen.

Ontdek andere modellen salontafels, in gehard glas en met verschillende elementen, een- of tweekleurig, allemaal verkrijgbaar in verschillende materialen bij Menzzo en profiteer van de scherpste prijzen.