Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-20% op alles - code : 20CHRISTMAS
of -24% korting bij aankoop van min. €500 - Code : 24SUPER500

Carrera XL opklapbare salontafel Wit gelakt

€ 293,00

Maximaal 100 tekens

Aankomst in 1 week
Dit item komt binnen ongeveer 1 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van € 70,00 Andere bezorgmethoden >
Kleuren Meer informatie
Carrera XL hefbare salontafel Licht Eiken Table basse relevable Carrera XL Bois Vintage Carrera XL opklapbare salontafel Wit gelakt

Modulaire salontafel met lifttop
Kleur WIT GELAKT

De Carrera XL opklapbare salontafel kan zowel als woonkamertafel als eettafel gebruikt worden. Het in hoogte verstelbare en uitschuifbare blad past zich aan alle omstandigheden aan.

Dit transformeerbare tafelmodel verandert snel van een kleine salontafel in een tafel die plaats biedt aan maximaal 6 couverts. Het uitschuifmechanisme grijpt in met een eenvoudige handgreep, waardoor het gemakkelijk dagelijks te gebruiken is.

Deze Carrera XL opklapbare salontafel neemt niet veel ruimte in beslag waardoor u ruimte bespaart in uw interieur. Het kan een vierkante of rechthoekige vorm aannemen, afhankelijk van uw onmiddellijke behoeften. Dit is het type tafel dat vooral geschikt is voor mensen met beperkte ruimte.

Deze converteerbare salontafel is niet alleen praktisch. Het is ook volkomen veilig. Het wiel en de stalen poten zijn zo geplaatst dat het een betere stabiliteit biedt, terwijl het een extra vleugje moderniteit geeft.

Gebruik deze uitschuifbare salontafel ter vervanging van uw huidige tafel en bespaar ruimte in uw interieur. Het enige dat u hoeft te doen, is de hendel bedienen om toegang te krijgen tot een tafel die groot genoeg is voor uw gasten tijdens etenstijd, of een salontafel die uw woonkamer zal sieren.

Naast zijn praktische en stabiele kant, is vooral het ontwerp het sterke punt van deze uitschuifbare tafel. Zijn gelakte afwerking geeft hem een chique en moderne kant, dankzij zijn hoge glans. Deze laklaag beschermt de tafel ook tegen de agressie van dagelijks gebruik.

Gerelateerde categorieën: Modulaire en verstelbare salontafels, Houten salontafel, Witte salontafel

Meer informatie
Kleur wit
Retail materiaal M.D.F gelakt M.D.F gelakt : middelharde vezelplaat bedekt met een glanzende laklaag, gebruikt voor moderne meubels en decoratieve accessoires.
het formulier ovaal
Uitbreidbaar Ja
Dimensies Repliée : 75 x 120 cm Ouverte : 150 x 120 cm Hauteur : 39 / 76,3 cm
Afmetingen van het pakket Pakket 1 /1:% 2 x80 x42 cm
Aantal gasten Maximaal 2 couverts
Opslagruimte Nee
Eenvoudige montage Eenvoudige montage
Prijs algemeen waargenomen: € 409,00

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt