Kies een categorie
  • Tafels, salontafels
  • Stoelen, krukken
  • Banken, fauteuils
  • Bedden, hoofdeinden
  • Meubels, opslag
  • Keuken, badkamer
  • Tuinmeubilair
  • Kinderen
  • Decoratie, textiel
  • Verlichting

Tafels

Goedkope design tafels en goedkope design eettafels

Designer en goedkope tafels. Ontdek onze selectie tafels op Menzzo.nl. We hebben designtafels voor alle smaken: uitschuifbare console , uitschuifbare tafel, vierkante / rechthoekige tafel, ronde / ovale tafel, tafel en stoelenset of aanpasbare tafel, we hebben wat je nodig hebt. Ontdek tot slot de nieuwste collectie ovale eettafels design menzzo zodat maaltijden altijd met elegantie worden gedaan. Onze catalogus biedt een grote keuze aan tafels om aan uw decoratie aan te passen en indruk op uw vrienden te maken met zeer trendy ontwerpen.

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
- 210 producten -
Pagina
Van laag naar hoog sorteren
- 210 producten -
Pagina

Menzzo design eettafels

Menzzo eettafels kenmerken zich door hun stijlen en lage prijzen. Vind een ruime keuze aan ronde tafels en tafels en stoelen voor uw eetkamer op onze site met in het bijzonder modellen met of zonder verlenging, verschillende stijlen tafelpoten maken het mogelijk om het oppervlak van de tafel aan te passen aan het aantal gasten. Bestel nu uw eettafel en waan u rond een drankje of een goede maaltijd. Profiteer van de aanbiedingen en producten van Menzzo om uw dierbaren te ontvangen op een moderne en trendy tafel of een prachtige aanpasbare tafel .

De Blog

5 soorten meubels om in te investeren

5 soorten meubels om in te investeren

Als we het interieur willen inrichten, hebben we verschillende keuzes. Het is in eerste instantie mogelijk om klassieke meubels te selecteren, en erg praktisch. Dit zijn de grote kenmerken die we bij iedereen terugvinden.

Of om interesse te hebben in zeldzamere meubelen zoals moderne meubelen of Scandinavische meubelen. We geven u enkele tips om te investeren in de juiste meubels.

Zie meer
Hoe houten tafelpoten te bevestigen?

Hoe houten tafelpoten te bevestigen?

Een tafel zonder poten is duidelijk nutteloos. Dus als u een doe-het-zelf liefhebber bent, moet uw rekening houden met de poten van uw houten tafel om er zeker van te zijn dat u een item net zo mooi als praktisch maakt en vooral bestandig is tegen het gewicht van de tafell en de voorwerpen die u erop legt. We vertellen u alles wat u moet weten over dit belangrijke onderdeel.

Zie meer
Hoe maakt u een Scandinavisch nachtkastje?

Hoe maakt u een Scandinavisch nachtkastje?

Scandinavische meubels verscheen in Frankrijk na de Tweede Wereldoorlog, pas in de jaren vijftig explodeerde de trend voor Scandinavische meubels. Zelfs vandaag de dag waarderen we zijn moderniteit, zijn eenvoud en vooral zijn bruikbaarheid. Dus als u een fan bent van DIY (Do It Yourself) en u bent geïnteresseerd in het ontwerp van een Scandinavisch nachtkastje, laat ons u dan stap voor stap begeleiden.

Zie meer
Loading...