Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-10% op alles - code : 10SPRING24
of -14% van de 2 gekochte producten - code : 14SPRING2

Salontafel met 2 Livaretti poefjes Donker hout en Crème bouclette stof

€ 175,00
Aankomst in 4 Weken
Dit item komt binnen ongeveer 4 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van € 69,00 Andere bezorgmethoden >
Kleuren + info
Salontafel met 2 Livaretti poefs Donker hout en zwarte bouclette stof Salontafel met 2 Livaretti poefjes Donker hout en Crème bouclette stof

Een praktische en compacte woonkamerset
Kleuren BOIS FONCÉ & CRÈME

Ontdek LIVARETTI, een goed doordachte set voor je woonkamer, kantoor of slaapkamer. Hij bestaat uit een salontafel met gewelfde uiteinden waaronder twee met bouclette beklede poefs glijden.
Deze salontafel is gemonteerd op een zwart metalen buisframe en is zowel licht als stabiel. De twee voetenbankjes kunnen aan weerszijden van de salontafel worden geplaatst om extra zitplaatsen te creëren voor een aperitief met familie of vrienden.

Meer informatie
Kleur crème
Retail materiaal hout, metaal, doek hout : een warm en elegant natuurlijk materiaal, gebruikt voor meubels, vloeren en decoratieve accessoires. metaal : hard en sterk materiaal, gebruikt voor meubels, decoratieve accessoires en keukengerei. doek : een flexibel en zacht materiaal, vaak gebruikt voor gordijnen, kussens en kleding.
het formulier ovaal
Uitbreidbaar Nee
Opslagruimte Nee
Gigogne Ja
Dimensies L78 x P39 x H45
Netto gewicht / kg)13.2
Afmetingen van het pakket Colis 1/1: 43 x 48.5 x 81.5 cm

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt