Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-20% op alles - code : 20CHRISTMAS
of -24% korting bij aankoop van min. €500 - Code : 24SUPER500

Boheemse stijl fauteuil Rondou met rieten armleuningen en Beige bouclette stof

€ 174,00
Aankomst in 4 Weken
Dit item komt binnen ongeveer 4 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van € 26,00 Andere bezorgmethoden >
Ook verkocht per

De bohemien chique fauteuil
Kleur CRÈME

De RONDOU fauteuil is een prachtige fauteuil die perfect past in elk hedendaags interieur met een lichte voorkeur voor een bohemian chic inrichting.
Deze afgeronde fauteuil, met zijn houten poten, rieten armleuningen en bouclette stoffen bekleding, illustreert op briljante wijze de "hygge" trend in moderne woonkamers.
Combineer deze fauteuil met een Scandinavische, landelijke of stads-chique inrichting om een vleugje zachtheid en comfort in je woonkamer te brengen en je uit te nodigen om te ontspannen en tot rust te komen.
Riet gaat ook heel goed samen met plantendecoratie, dus gebruik en misbruik potplanten, bossen bloemen en decoratieve vazen om de "natural chic" geest van deze prachtige fauteuil van bouclettestof te benadrukken.
Het is DE fauteuil om meteen te adopteren!

Meer informatie
Kleur crème
Retail materiaal Hout, Stof Hout : een warm en elegant natuurlijk materiaal, gebruikt voor meubels, vloeren en decoratieve accessoires. Stof : een flexibel en zacht materiaal, vaak gebruikt voor gordijnen, kussens en kleding.
Dimensies L67 x P76 x H87
Netto gewicht / kg)14.90
Afmetingen van het pakket Pakket 1 /1:% 2 x43 x66 cm

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt