Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-20% op alles - code : 20CHRISTMAS
of -24% korting bij aankoop van min. €500 - Code : 24SUPER500

Meghan hoofdeinde 160 cm blauw fluweel

BLACK FRIDAY PRIJS
€ 119,00

Maximaal 100 tekens

Aankomst in 1 week
Dit item komt binnen ongeveer 1 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van € 54,00 Andere bezorgmethoden >
Kleuren Meer informatie
Meghan Hoofdeinde 160 cm Fluweel Roze Meghan hoofdeinde 160 cm fluweel zilver Meghan hoofdeinde 160 cm taupe fluweel Meghan hoofdeinde 160 cm blauw fluweel
Ook verkocht per

Hoofdeinde 160 cm in fluweel met sierstiksels
Kleur blauw
U houdt van knusse en cocoonende kamers en droomt ervan er een te hebben? Probeer uw slaapkamer opnieuw in te richten met het Meghan Velvet Headboard. Met een opmerkelijk design en perfecte ergonomie is dit Meghan-hoofdeinde het essentiële element om een ​​slaapkamer om te toveren tot een rustgevende en zeer aangename kamer. Verkrijgbaar in blauw is het gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te accessoriseren. U kunt het combineren met uw decoratieve items.

Het fluweelblauwe hoofdbord Meghan is een krachtig en robuust stuk. Dit is zeker te danken aan de versterkte houten structuur en de resistente fluwelen bekleding. Bovendien vervult het zijn decoratieve rol en zijn functionele rol goed omdat het enerzijds stijl en esthetiek geeft aan de kamer waarin het wordt geplaatst. Het isoleert de slaper van de kou van de muur. . Dit schaakhoofdbord is een gevalideerd kwaliteitsstuk die u kunt aanschaffen voor een prijs die goed binnen uw budget past.

Gerelateerde categorieën: Houten hoofdeinde

Gerelateerde categorieën: Houten bed

Meer informatie
Kleur blauw
Retail materiaal Fluweel Fluweel : een zachte en luxe stof, vaak gebruikt voor meubels, gordijnen en decoratieve accessoires.
Dimensies L160 x P8 x H120 cm
Afmetingen van het pakket Pakket 1 /1:% 2 x126 x11 cm
Dimensie 70cm
Systeem Vragen
Eenvoudige montage Eenvoudige montage
Prijs algemeen waargenomen: € 290,00

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt