Kies een categorie
  • Tafels, salontafels
  • Stoelen, krukken
  • Banken, fauteuils
  • Bedden, hoofdeinden
  • Meubels, opslag
  • Keuken, badkamer
  • Tuinmeubilair
  • Kinderen
  • Decoratie, textiel
  • Verlichting

Opbergmeubels van Menzzo.fr

Stop met opruimen een karwei te maken. Bespaar tijd en energie door te kiezen voor opbergers van Menzzo. Ze zijn praktisch, ruim en aanpasbaar aan elke kamer, zodat u een maximum aan dingen kunt opbergen in een minimum aan ruimte. Solide en stevige opbergmeubels doorstaan de tand des tijds en zullen u op de lange termijn goed van pas komen. Door hun design kunnen deze meubelen ook in je keuken, eetkamer of je woonkamer. Eenmaal gelakt, is het onderhoud uiterst eenvoudig, u hoeft ze alleen maar schoon te maken zodat ze niet stoffig worden. Ontdek nu onze dressoirs , tv meubels , kasten en bureaus kappers. We bieden ook kleinere meubelen aan, zoals onze nachtkastjes .

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
- 251 producten -
Pagina
Van laag naar hoog sorteren
- 251 producten -
Pagina

Opbergdoos: het juiste compromis

De opbergbox is ideaal voor mensen die van orde houden. Discreet en praktisch, zodat u veel dingen kunt opbergen zonder al te veel ruimte in te nemen, zoals het geval kan zijn met een ladekast of een kledingkast. Berg je spullen op en bewaar je box onder een bed of in een kast. Het stelt u in staat om uw zaken op te ruimen zonder in een hoek van de kamer te zitten. Het is de top van discretie. In tegenstelling tot andere opslag in de woonkamer, is de opbergdoos aanpasbaar en kan hij in alle kamers gaan naargelang het nut dat we kunnen hebben. Ontdek ook onze opbergdozen die vergelijkbaar zijn met meubels.

De Blog

Opbergmeubels en interieurdecoratie: hoe maak je het juiste paar?

Opbergmeubels en interieurdecoratie: hoe maak je het juiste paar?

Dankzij de mode van DIY (Do It Yourself) en sociale netwerken kunnen de meest creatieve mensen hun prestaties gemakkelijk delen. Dit heeft de decoratie-ideeën vermenigvuldigd en het uiterlijk van meubels, zowel praktisch als elegant, bevorderd. Dit is het geval met opbergmeubels die vandaag de dag echte decoratieve elementen worden. Woon je in een kleine ruimte? Ons artikel is voor jou gemaakt!

Zie meer
5 soorten meubels om in te investeren

5 soorten meubels om in te investeren

Als we het interieur willen inrichten, hebben we verschillende keuzes. Het is in eerste instantie mogelijk om klassieke meubels te selecteren, en erg praktisch. Dit zijn de grote kenmerken die we bij iedereen terugvinden.

Of om interesse te hebben in zeldzamere meubelen zoals moderne meubelen of Scandinavische meubelen. We geven u enkele tips om te investeren in de juiste meubels.

Zie meer
Hoe transformeert u een tv-meubel?

Hoe transformeert u een tv-meubel?

Wilt u uw inrichting veranderen? maar wilt u niet al uw meubels kopen? Waarom zou u niet beginnen met maatwerk en uw meubels zelf een make-over geven? Hier zijn enkele technieken en ideeën om uw tv-meubel tegen lagere kosten te transformeren!

Zie meer
Loading...