Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-10% op alles - code : 10SPRING24
of -14% van de 2 gekochte producten - code : 14SPRING2

Scandinavisch nachtkastje Bergen Wit en Hout

€ 58,00

Maximaal 100 tekens

Aankomst in 10 Weken
Dit item komt binnen ongeveer 10 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van € 14,00 Andere bezorgmethoden >

Scandinavisch houten nachtkastje
Kleur WIT EN HOUT

Voeg stijl toe aan uw interieur met dit nachtkastje Bergen. Deze tafel met Scandinavische look is chique, elegant en ultra trendy. Hij zal uw slaapkamer gegarandeerd een vleugje elegantie geven.

Dit zeer sobere meubelstuk is vooral bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een meubel met een eenvoudig ontwerp voor zijn slaapkamer. Met zijn neutrale kleuren past hij zich gemakkelijk aan de algemene sfeer die al in uw slaapkamer heerst.

Dit meubel is 35 cm lang, 30 cm diep en 50 cm hoog. Hij vindt altijd een plekje aan het hoofdeinde van uw bed, ook als uw slaapkamer niet erg groot is. Met dit meubelstuk brengt u stijl in uw slaapkamer zonder dat het rommelig wordt.

Het nachtkastje Bergen is ook geschikt voor mensen die 's nachts graag bepaalde spullen bij zich willen hebben. De bovenkant is sterk en breed genoeg voor een bedlamp. Het heeft ook een kleine plank waar u andere dingen op kunt zetten. Hij is ook uitgerust met een lade waarin u horloges, boeken, telefoons en andere items kunt opbergen die u uit nieuwsgierige blikken wilt houden.

Dit nachtkastje is gemaakt van hoogwaardig hout. Qua robuustheid heeft u dus niets te vrezen. Dit meubel is erg resistent. Als uw op zoek bent naar een zeer degelijk model nachtkastje dat niet zo snel zal beschadigen, dan is dit model Bergen iets voor u.

Gerelateerde categorieën: Houten nachtkastje , Wit nachtkastje

Gerelateerde categorieën: Ladeopslag , Houtopslag

Meer informatie
Kleur hout
Retail materiaal metaal metaal : hard en sterk materiaal, gebruikt voor meubels, decoratieve accessoires en keukengerei.
Uitbreidbaar Nee
Dimensies L35 x P30 x H50 cm
Afmetingen van het pakket Colis 1/1: 39 x 35 x 40 cm
Opslag type Onderkast
Opbergopening Draai de deuren
Eenvoudige montage Eenvoudige montage
Prijs algemeen waargenomen: € 159,00

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt