Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
€20 AANGEBODEN Voor elke €100 aan aankopen - code : 20OFFER100

Hoekbank met verstelbare hoofdsteunen Alfa Zwart

€ 642,00

Maximaal 100 tekens

Aankomst in Meer dan 16 weken
Dit item komt binnen ongeveer 16 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van € 129,00 Andere bezorgmethoden >
Kleuren + info
Hoekbank met verstelbare hoofdsteunen Alfa Velours Taupe Hoekbank met verstelbare hoofdsteunen Alfa Stof Grijs Hoekbank met verstelbare hoofdsteunen Alfa Grijs Hoekbank met verstelbare hoofdsteunen Alfa Wit Hoekbank met verstelbare hoofdsteunen Alfa Zwart
Omkeerbaar hoekbank :

Comfortabele hoekbank met verstelbare hoofdsteunen
De kleur zwart
Op zoek naar een gezinsbank? De Alfa hoekbank is de perfecte keuze. Met een lengte van 260 cm en een diepte van 163 cm is hij breed genoeg om plaats te bieden aan maximaal 5 volwassenen. Deze bank heeft ook een chaise longue, zodat u kunt gaan liggen als u wilt. Als u op de bank zit, is deze lounge aan uw rechterhand.

Dit model hoekbank heeft een eenvoudig, maar elegant ontwerp, dat zich gemakkelijk aanpast aan elk decor, klassiek of eigentijds. Met een meubel als dit krijgt zelfs de meest eenvoudig ingerichte kamer meer stijl! Hij wordt geleverd in zwart, maar is ook verkrijgbaar in wit en grijs.

Als u vindt dat een kwaliteitsbank in de eerste plaats een comfortabele bank is, moet dit model u ook aanspreken. Hij is uitgerust met 3 opklapbare en kantelbare hoofdsteunen, zodat u de hoogte van de rugleuning aan uw behoeften kunt aanpassen. De armleuningen kunnen ook worden verhoogd om uw comfort te optimaliseren.

Dit model van sofa wordt ook gewaardeerd voor zijn robuustheid. De structuur gemaakt van metaal garandeert een grote soliditeit, terwijl het een zeer aangename noot van moderniteit met zich meebrengt. De bekleding van deze sofa is gemaakt van PU, een materiaal dat even sterk en elegant is als leder, maar gemakkelijker te onderhouden.

Als u op zoek bent naar een bank van topkwaliteit die even robuust als elegant is, dan is de hoekbank Alfa iets voor u. Het zal zijn pracht voor vele jaren behouden.

Meer informatie
Kleur zwart
Retail materiaal PU * PU * : afkorting van polyurethaan, een synthetisch materiaal gebruikt voor meubels, decoratieve accessoires en wandbekleding.
Aantal plaatsen 5 zetels
Dimensies L260 x P163 x H72 cm Profondeur d'assise 50cm
Netto gewicht / kg)82.48
Afmetingen van het pakket Colis 1/2: 77 x 35 x 187 cm
Colis 2/2: 77 x 53 x 165 cm
Prijs algemeen waargenomen: € 990,00

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt