Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-11% op producten in voorraad - Code: 11STOCK
Zoeken op promo :

Zoeken op categorie :

  • Tafels, salontafels
  • Stoelen, krukken
  • Banken, fauteuils
  • Bedden, hoofdeinden
  • Meubels, opslag
  • Keuken, badkamer
  • Kinderen
  • Decoratie, textiel
  • Verlichting

Servies voor een bijzondere tafeldecoratie

Menzzo biedt u de mogelijkheid om uw eettafel tijdens uw recepties te sublimeren met zijn serviesassortiment. Ze zijn van uitzonderlijke kwaliteit en zullen al uw gasten verbazen. Borden, bestek of glazen, u heeft de mogelijkheid om uzelf een receptie aan te bieden die de beste hotels waardig is. Per stuk of in loten verkrijgbaar, je kunt er zelf een maken of alles in één keer kopen! Perfect voor alle gelegenheden: Kerstmis, verjaardagen of gewoon een avondje met vrienden, het servies van Menzzo zal het verschil maken in uw tafeldecoratie. Verkrijgbaar in porselein, keramiek of roestvrij staal, vind ook onze theeserviezen met zijn Engels geïnspireerde kopjes. Om deze tafeldecoratie compleet te maken, kunt u deze zeker vergezellen met een door Menzzo.fr geselecteerd tapijt.


Hoogwaardig servies bij Menzzo.fr

Het hoogwaardige servies dat op Menzzo.fr verkrijgbaar is, is gemakkelijk te onderhouden en beschadigt ondanks het wassen niet. Borden of glazen, zelfs na jaren van gebruik voelt u zich als nieuw. Perfect bij uw grotere maaltijden, laat u verleiden door het originele en moderne servies van Menzzo. De gehele collectie is te vinden in de online catalogus.

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
- 9 producten -
Van laag naar hoog sorteren
- 9 producten -

Goedkoop serviesgoed bij Menzzo.fr

Vaak ontoegankelijk, vind goedkoop serviesgoed bij Menzzo. Kwaliteits- en designproducten, zelfs voor de kleinste portemonnees. Ontvang uw gasten in de beste omstandigheden en met een goed gedekte tafel van bord tot glas, zonder het bestek te vergeten. U kunt uw bediening aan tafel ook gebruiken om de thee gewoon op te drinken. Mooie theekopjes zijn verkrijgbaar in porselein voor een ‘zo Brits’ moment. Onze sets zijn verkrijgbaar in sets van 24, 36 of 40 couverts voor grotere recepties. Aarzel niet om ons aanbod designverlichting en spiegels te raadplegen om uw kamer op te fleuren met een designdecoratie .

De Blog

Welke borden te kiezen?

Welke borden te kiezen?

Wilt u uw dinerborden verwisselen om een nieuw servies te creëren? Het kiezen van uw gerechten is niet altijd gemakkelijk. Om de juiste keuze te maken, is het belangrijk om uw verwachtingen en wensen te kennen. Er zijn verschillende materialen en elk gebruik kan overeenkomen met een ander type plaat.

Zie meer
Hoe een tafel correct te dekken?

Hoe een tafel correct te dekken?

Heeft u een etentje georganiseerd en vraagt u zich misschien af hoe u uw tafel moet dekken? De kunst van de tafel kent een aantal regels, die meer of minder belangrijk zijn, namelijk om uw gasten te verwelkomen zoals het hoort. We geven u een aantal doordachte tips voor een absoluut perfecte tafel.

Zie meer
Kopen bij
Categorieën
Promotie
Kleur
Beschikbaarheid
Forme
Materiaal
Dimensie
Aantal plaatsen
Aantal gasten
Aantal producten
Aantal personen
Type/Number of bulbs
Type hoek
Diameter
Breedte
Diepte
Hoogte
prijs
Filteren
Loading...