Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-20% op alles - code : 20DISCOUNT

Tafelgerei voor een uitzonderlijke tafeldecoratie

Menzzo biedt u de mogelijkheid om uw eettafel tijdens uw recepties te verfraaien met zijn assortiment servies. Van uitzonderlijke kwaliteit, ze zullen al uw gasten versteld doen staan. Borden, bestek of glazen, u kunt uzelf een receptieservice aanbieden die de grootste hotels waardig is. Per stuk of in sets verkrijgbaar, u kunt ze zelf samenstellen of in één keer kopen! Het servies van Menzzo is geschikt voor alle gelegenheden: Kerstmis, verjaardagen of gewoon gezellige avonden met vrienden, het zijn de voorwerpen die het verschil zullen maken in uw tafeldecoratie. Verkrijgbaar in porselein, keramiek of roestvrij staal, vindt u ook onze theeserviezen met hun Engels geïnspireerde kopjes. Om deze tafeldecoratie te vervolledigen, kan u ze zeker vergezeld doen gaan van een tapijt uitgekozen door Menzzo.co.uk.


Hoogstaand servies bij Menzzo.nl

Het hoogwaardige serviesgoed van Menzzo.be is gemakkelijk in onderhoud en raakt niet beschadigd ondanks herhaaldelijk afwassen. Of het nu borden of glazen zijn, ze zullen er zo goed als nieuw uitzien, zelfs na vele jaren van gebruik. Laat u verleiden door het originele en moderne servies van Menzzo, dat perfect past bij uw grootste maaltijden. De volledige collectie is te vinden in de online catalogus.

Loading...
Filteren
prijs
categorie
kleuren
gratis verzending
beschikbaarheid
forme
materiaal
dimensie
maat
universum
aantal plaatsen
aantal gasten
aantal producten
aantal personen
aantal lamp(en)
type hoek
diameter
bipolart
uitbreidbaar
verstelbare hoogte
opslagruimte
soort meubilair
opslagapparatuur
opening van de opslag
gigogne
gedempte zitting
gevoerde rugleuning
draaibare stoel
soort bank
vorm van de bank
soort stoel
grootte van de bedbodem
bedelementen
soort bed
voor bed
voor hoek
type hoes
lamp geleverd
onderhoud
elektrische
type bevestiging
soort gordijn
reden
aantal kamers
onderdeel
matras technologie
soort kussen
afneembare hoes
licht
soort opslag
functies
geschatte breedte
geschatte lengte
geschatte hoogte
locatie
specificiteit
type gevel
soort product
verkocht met
bestemming
thema
foto afmetingen (cm)
soort bestek
volume
Soort beschaduwing
Soort structuur
Soort accessoire
Opvouwbaar
breedte
diepte
hoogte
power
dikte (mm)
Filteren
Sorteer op :

Goedkoop serviesgoed bij Menzzo.fr

Vaak ontoegankelijk, vind goedkoop serviesgoed bij Menzzo. Kwaliteits- en designproducten, zelfs voor de kleinste portemonnees. Ontvang uw gasten in de beste omstandigheden en met een goed gedekte tafel van bord tot glas, zonder het bestek te vergeten. U kunt uw bediening aan tafel ook gebruiken om de thee gewoon op te drinken. Mooie theekopjes zijn verkrijgbaar in porselein voor een ‘zo Brits’ moment. Onze sets zijn verkrijgbaar in sets van 24, 36 of 40 couverts voor grotere recepties. Aarzel niet om ons aanbod designverlichting en spiegels te raadplegen om uw kamer op te fleuren met een designdecoratie .

De Blog

Welke borden te kiezen?

Welke borden te kiezen?

Wilt u uw dinerborden verwisselen om een nieuw servies te creëren? Het kiezen van uw gerechten is niet altijd gemakkelijk. Om de juiste keuze te maken, is het belangrijk om uw verwachtingen en wensen te kennen. Er zijn verschillende materialen en elk gebruik kan overeenkomen met een ander type plaat.

Zie meer
Hoe een tafel correct te dekken?

Hoe een tafel correct te dekken?

Heeft u een etentje georganiseerd en vraagt u zich misschien af hoe u uw tafel moet dekken? De kunst van de tafel kent een aantal regels, die meer of minder belangrijk zijn, namelijk om uw gasten te verwelkomen zoals het hoort. We geven u een aantal doordachte tips voor een absoluut perfecte tafel.

Zie meer