Set van 2 Scandinavische stoelen Lalix Lichte Eik & Zwart

€ 154,00
-16% € 130,00

Maximaal 100 tekens

Aankomst in 7 Weken
Dit item komt binnen ongeveer 7 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van € 35,00 Andere bezorgmethoden >
Kleuren + info
Set van 2 Lalix Scandinavische stoelen in Zwart Hout en Zwart Simili Set van 2 witte en grijze Lalix Scandinavische stoelen Set van 2 Scandinavische stoelen Lalix Hout Hazelnot & Wit Set van 2 Lalix Scandinavische stoelen in hazelnoot en zwart hout Set van 2 Scandinavische stoelen Lalix Lichte Eik & Zwart
Andere forma(a)t(en)

Scandinavische gewatteerde stoel
Kleuren LICHT EIKEN & ZWART
De Lalix stoel is een zeer modern model eetkamerstoel. Het staat perfect op zijn plek in een modern interieur, maar het zal ook perfect op zijn plek zijn in een klassiek universum.

Deze set stoelen is perfect voor jonge stellen die zich nog niet willen belasten met een imposante eetkamer. U kunt deze stoelen ook gebruiken om uw kantoor stijl te geven.

Deze Lalix stoelen hebben een gewatteerde bekleding op de zitting en rugleuning, wat garant staat voor een uitstekend zitcomfort. De gebogen vorm van de rugleuning versterkt ook de comfortabele kant en biedt een betere ondersteuning van uw rug.

De Lalix stoel is een zeer modern model eetkamerstoel. Het staat perfect op zijn plek in een modern interieur, maar het zal ook perfect op zijn plek zijn in een klassiek universum.

Als u van meubels in Scandinavische stijl houdt is dit voor u. Zijn algemene uiterlijk is bijna identiek aan dat van Scandinavische meubelen. Dit model onderscheidt zich van de anderen door zijn meer verfijnde kant. De PU-coating geeft het een chique kant die de simplistische kant van de meeste Scandinavische meubels doorbreekt.

Wees gerust, deze stoelen hebben nog steeds dezelfde ingetogen elegantie die zo kenmerkend is voor Scandinavisch meubilair. Ze zijn altijd sober en passen zich gemakkelijk aan aan de decoratie en de algemene sfeer van de kamer waarin ze worden geplaatst.

Ook dit moderne stoelmodel is zeer solide. Zijn licht gebogen poten zorgen voor stabiliteit.

Gerelateerde categorieën: Zwarte stoel, Houten stoel

Meer informatie
Kleur Licht hout / zwart
Retail materiaal PU * PU * : afkorting van polyurethaan, een synthetisch materiaal gebruikt voor meubels, decoratieve accessoires en wandbekleding.
Dimensies L48 x P53 x H79 cm
Netto gewicht / kg)14,8
Afmetingen van het pakket Colis 1/1: 49 x 49 x 61 cm
Aantal producten Lot van 2
Eenvoudige montage Eenvoudige montage
Prijs algemeen waargenomen: € 399,00

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt