Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-20% op alles - code : 20CHRISTMAS
of -24% korting bij aankoop van min. €500 - Code : 24SUPER500

Vicky Tafel Wit

€ 510,00

Maximaal 100 tekens

Aankomst in 9 Weken
Dit item komt binnen ongeveer 9 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van € 82,00 Andere bezorgmethoden >

Uitschuifbare ruimtebesparende tafel met geïntegreerde verlengstukken
Kleur wit

Optimaliseer uw binnenruimte, kies voor deze uitschuifbare tafel. Deze prachtige eettafel is voorzien van uitbreidingen waardoor u twee verschillende tafelafmetingen kunt krijgen. Wat als u uw tafel kan aanpassen aan uw wensen en behoeften?

Dit model uitschuifbare eettafel is van eerste kwaliteit. Deze eettafel is gemaakt van MDF, een vezelplaat van gemiddelde dichtheid, en is stevig maar niet te zwaar. U kunt het gemakkelijk vervoeren. Het is ook bedekt met een lak, die het niet alleen beschermt, maar ook een geweldige glans geeft.

Deze modulaire eettafel is naar wens uit te breiden. Het heeft uitbreidingen die, afhankelijk van uw wensen, naast elkaar kunnen worden gestapeld of gecombineerd. U kunt een kleine console of een eettafel krijgen die groot genoeg is voor 4 personen.

Dit compacte tafelmodel is perfect voor jonge stellen en iedereen die een eettafel wil kopen die zowel praktisch als chic is.

Gebruik deze modulaire eettafel om uw gebruikelijke eettafel te vervangen. Hij neemt weinig ruimte in, wat een optimale ruimtebesparing garandeert. Het is perfect voor een klein interieur.

Laten we het tot slot hebben over het ontwerp van de tafel. Met zijn strakke lijnen blijft het eenvoudig, maar elegant. Het zal gemakkelijk harmoniëren met de algemene decoratie van uw interieur. Het is het essentiële stuk om een eigentijds decor te versterken of om een vleugje moderniteit aan een klassiek interieur te geven.

Meer informatie
Kleur wit
Retail materiaal M.D.F gelakt M.D.F gelakt : middelharde vezelplaat bedekt met een glanzende laklaag, gebruikt voor moderne meubels en decoratieve accessoires.
Uitbreidbaar Ja
Dimensies L90/180 x P90 x H75 cm
Afmetingen van het pakket Pakket 1 /2:% 2 x95 x25 cm
Pakket 2 /2:% 2 x60 x20 cm
Opslagruimte Nee
Eenvoudige montage Eenvoudige montage
Prijs algemeen waargenomen: € 679,00

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt