Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-20% op alles - code : 20SUPER

Luxor Hoofdeinde 180 cm Grijs

LAGE PRIJZEN
€ 108,00

Maximaal 100 tekens

Aankomst in 6 weken
Dit item komt binnen ongeveer 6 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van € 59,00 Andere bezorgmethoden >
Kleuren + info
Luxor hoofdeinde 180cm Taupe Luxor Hoofdeinde 180 cm Zwart Luxor Hoofdeinde 180 cm Bruin Luxor Hoofdeinde 180 cm Wit Luxor hoofdeinde 180 cm Zilver Luxor Hoofdeinde 180 cm Grijs
Ook verkocht per

Klassiek-chique gestoffeerd hoofdeinde
Kleur GRIJS
Het gestoffeerde Luxor-hoofdbord is 180 cm breed. Het is bijzonder geschikt voor wie op zoek is naar een hoofdbord van mooie afmetingen dat perfect past in een brede bedbodem. Het is perfect voor een tweepersoonsbed!

Het eenvoudige, maar elegante ontwerp is geschikt voor iedereen die van eenvoud houdt. Met zijn goed gemaakte bekleding, zal het een vleugje chic in uw slaapkamer brengen. Het past gemakkelijk bij alle stijlen, wat een belangrijke troef is.

Als u een liefhebber bent van design en eigentijdse meubels, zult u verleid worden door dit moderne hoofdbord. Met zijn strakke lijnen en minimalistische look past hij perfect bij uw andere trendy meubelen.

Dit model is een hoofdbord van topkwaliteit. De klassieke bekleding, uitgevoerd in imitatie, is perfect gerealiseerd. Het zal goed bestandig zijn tegen de slijtage van de tijd terwijl het zijn chique en elegante kant laat zien.

Met dit hoofdeinde slaat u twee vliegen in één klap! U brengt een unieke stijl in uw slaapruimte, terwijl u de algemene inrichting van uw nachtruimte transformeert. Dit stijlvolle model kleedt ook de muur aan waartegen het wordt geplaatst, voor een extra decoratieve touch in uw slaapkamer.

De grijze bekleding is perfect trendy, maar u kunt ook kiezen voor andere kleuren, net zo trendy als de andere, zoals beige, zwart, zilver, bruin, taupe of wit.

Gerelateerde categorieen :Houten bed, Grijs bed

Meer informatie
Kleur grijs
Retail materiaal PU * PU * : afkorting van polyurethaan, een synthetisch materiaal gebruikt voor meubels, decoratieve accessoires en wandbekleding.
Dimensies L180 x P8 x H120 cm
Afmetingen van het pakket Colis 1/1: 123 x 11 x 183 cm
Dimensie 180cm
Systeem Vragen
Eenvoudige montage Eenvoudige montage

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt