Britse fluwelen zilveren hoekbank in Chesterfield-stijl

€ 835,00
-11% € 743,00

Maximaal 100 tekens

Aankomst in 5 Weken
Dit item komt binnen ongeveer 5 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van € 129,00 Andere bezorgmethoden >
Kleuren + info
Britse fluwelen taupe hoekbank in Chesterfield-stijl Britse fluwelen zilveren hoekbank in Chesterfield-stijl
Andere forma(a)t(en) :

Hoekbank type Chesterfield
Kleur ZILVER

Laat u betoveren door de Britse charme met deze hoekbank in Chesterfield-stijl. Met zijn chique design en mooie afmetingen is hij perfect voor het inrichten van grote ruimtes.

Bent u op zoek naar een grote bank? Dit model zal u verleiden. Het heeft een grote ruimte voor maximaal 5 personen. Een echt pluspunt van dit model is ongetwijfeld de chaise longue, die uitnodigt om te ontspannen!

De Engelse bank is van het type Chesterfield. Het combineert de chique Britse meubelen met het moderne design van eigentijds meubilair. Het zal de kleine trendy touch zijn die uw woonkamer zal sublimeren.

Dit bankmodel is een veilige gok, die zijn oorspronkelijke pracht jarenlang zal behouden. De structuur, gemaakt van hoogwaardige materialen, is sterk genoeg om de slijtage van de tijd te weerstaan.

De fluwelen bekleding benadrukt zijn resistente kant, terwijl het een elegante en verfijnde kant geeft, zeer aangenaam voor het oog en zeer zacht.

Dit elegante stijlmodel is onbetwistbaar tijdloos. Met dit meubelstuk weet u zeker dat u altijd een huiskamer in de pas hebt met de tijd. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor u vrij kunt kiezen welk model het beste bij uw interieur past. U heeft de keuze uit zilver, taupe of zwart.

De fluwelen bekleding benadrukt zijn resistente kant, terwijl het een elegante en verfijnde kant geeft. Zeer aangenaam voor het oog en zeer zacht. Het fluweel versterkt de comfortabele kant van deze bank.

Gerelateerde categorieën: 5-zitsbank , Grijze bank , Fluwelen banken

Gerelateerde categorieën: Grijze hoekbank

Meer informatie
Kleur Zilver
Retail materiaal fluweel fluweel : een zachte en luxe stof, vaak gebruikt voor meubels, gordijnen en decoratieve accessoires.
Aantal plaatsen 5 zetels
Dimensies Longueur du canapé + largeur méridienne : 240cm Longueur de la méridienne : 180cm Hauteur : 80cm
Afmetingen van het pakket Colis 1/2: 97.5 x 78.5 x 181.5 cm
Colis 2/2: 89.5 x 78.5 x 151 cm
Prijs algemeen waargenomen: € 1.799,00

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt