Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
€5 aangeboden Voor elke €50 aan aankopen - code : 5OCTOBER50
of €13 korting op elke €100 aan aankopen - Code : 13OCTOBER100

Set van 4 Stratus witte stoelen

€ 92,00

Maximaal 100 tekens

Aankomst in Meer dan 16 weken
Dit item komt binnen ongeveer 16 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van € 25,00 Andere bezorgmethoden >
Kleuren
Set van 4 Stratus Rode stoelen Set van 4 zwarte Stratus stoelen Set van 4 Stratus witte stoelen
Ook verkocht per

SET VAN 4 gewatteerde STOELEN in modern design
Kleur wit

Breng een vleugje moderniteit in uw eetkamer, kies voor deze set van 4 Startus stoelen. Met hun strakke vormgeving vinden ze vanzelfsprekend hun plek in een eigentijds interieur.

Dit stoelmodel biedt u optimaal comfort. De breedte van de zitting, de hoogte van de rugleuning, alles is ontworpen om het comfort van de persoon die er zit te verbeteren.

Elke stoel in deze set heeft een zitting van 41 x 42 cm en biedt voldoende ruimte voor degene die erin zit om zich perfect op zijn gemak te voelen. De horizontale naden die de rugleuning en de zitting sieren, verbeteren dit comfort en zorgen voor een zeer aangename zachte kant.

Over zijn veiligheid valt er niets te klagen. Deze stoel is volkomen veilig. De structuur is gemaakt van metaal, waardoor het een grote sterkte en optimale stabiliteit heeft. De kans op vallen is daardoor erg klein, wat super belangrijk is natuurlijk, zeker als u jonge kinderen hebt.

Deze moderne stoel zal perfect harmoniëren met uw andere designmeubelen. Het is de ideale stoel voor wie van nuchterheid houdt. Design en comfortabel, dit type stoel is ook perfect om een warme en moderne sfeer te creëren in uw eetkamer.

Deze stoel met een sober design is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals rood, zwart, taupe, wit of zelfs bruin en grijs. Hierdoor kunt u de kleur kiezen die het beste past bij de algemene decoratie van uw interieur.

Meer informatie
Kleur wit
Retail materiaal PU * PU * : afkorting van polyurethaan, een synthetisch materiaal gebruikt voor meubels, decoratieve accessoires en wandbekleding.
Dimensies L42,5 x P47 x H95,5 cm
Aantal producten Veel van 4
Opslagruimte Nee
Eenvoudige montage Eenvoudige montage
Prijs algemeen waargenomen: € 199,00

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt