Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
€5 aangeboden Voor elke €50 aan aankopen - code : 5OCTOBER50
of €13 korting op elke €100 aan aankopen - Code : 13OCTOBER100

Brookline Uitschuifbare Console Tafel Wit

€ 283,00

Maximaal 100 tekens

Aankomst in 3 Weken
Dit item komt binnen ongeveer 3 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van € 82,00 Andere bezorgmethoden >
Kleuren
Brookline Uitschuifbare Console Tafel Zwart Brookline Uitschuifbare Console Tafel Licht Eiken Brookline Uitschuifbare Console Tafel Wit

Uitschuifbare consoletafel tot 190cm
Kleur WIT

Deze Brookline consoletafel is ongetwijfeld een van de beste design uitschuifbare consoles. Hij is aangenaam en gemakkelijk op te zetten en kan gemakkelijk worden omgebouwd van een tafel voor 10 personen tot een woonkamerconsole. Deze 40 cm diepe consoletafel kan worden verlengd tot 190 cm.

Deze uitschuifbare consoletafel is ideaal voor een kleine flat. Als er geen gasten zijn, wordt de consoletafel tegen de muur geplaatst en kan hij worden gebruikt voor verschillende decoratieve elementen. Wanneer u gasten heeft, kan het worden uitgebreid tot 10 couverts.

Deze uitschuifbare consoletafel is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve consoletafel die zowel praktisch als stijlvol is.

Deze uitschuifbare consoletafel is volkomen veilig. De drie verlengstukken zijn beveiligd met grendels. De veiligheid van de tafel is dus sterk verbeterd. Een ander bijzonder kenmerk van deze consoletafel is dat de centrale poot afneembaar is. Dit garandeert de stabiliteit van de structuur zonder de gasten die rond de tafel zitten te storen.

Gebruik deze compacte en goedkope uitschuifbare console als alternatief voor de gebruikelijke eettafel. Door zijn rechthoekige vorm past hij gemakkelijk in elke omgeving. Hij past perfect in alle woon- en eetkamers, van de meest klassieke tot de meest moderne. De trendy kleur geeft het een chique en elegante uitstraling.

De Brookline consoletafel heeft ook het enorme voordeel dat hij gemakkelijk te onderhouden is. Het melamine oppervlak vereist bijna geen dagelijks onderhoud. Het is niettemin duurzaam genoeg om de slijtage van de tijd te weerstaan.

Gerelateerde Categorieën:Witte consoletafel, Houten consoletafel

Gerelateerde Categorieën:Witte tafel, Verstelbare tafels, Houten tafel, Rechthoekige tafel

Meer informatie
Kleur wit
Retail materiaal melamine * melamine * : spaanplaat bedekt met een duurzame melaminelaag, gebruikt voor meubels, kasten en decoratieve accessoires.
het formulier rechthoekig
Uitbreidbaar Ja
Dimensies L90 x P40/90/140/190 x H76,5 cm
Afmetingen van het pakket Pakket 1 /1:% 2 x55 x50 cm
Aantal gasten Maximaal 10 couverts
Opslagruimte Nee
Eenvoudige montage Eenvoudige montage
Prijs algemeen waargenomen: € 469,00

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt