Hoe voed u een leren bank?

Hoe voed u een leren bank?


Heeft u net een nieuwe leren bank gekocht en wilt u deze graag zo lang mogelijk houden? Heeft u een groot gezin en is het niet altijd even gemakkelijk om met kinderen voor uw meubels te zorgen? Om een van de pronkstukken van uw woonkamer voor het leven te behouden, volgen hier enkele praktische tips die gemakkelijk te implementeren zijn.

Denk eraan om uw bank goed schoon te maken voordat u uw bank voedt

Er zijn eenvoudige en zachte oplossingen om uw bank te onderhouden. U kunt bijvoorbeeld een watje gedrenkt in make-up remover gebruiken, waaraan u een paar druppels witte azijn toevoegt.

Maak de vlek voorzichtig schoon met cirkelvormige bewegingen. Watje vuil? pak een nieuwe en laat het drogen voordat u uw bank voedt.

Er zijn ook speciaal voor leer ontworpen shampoos.

Hydrateer om uw bank te voeden

Omdat uw bank van leer is gemaakt, moet hij, net als uw huid, minstens één keer per jaar worden gehydrateerd. Er zijn verschillende oplossingen om dit te doen, afhankelijk van wat u in huis heeft.

U kunt vochtinbrengende melk gebruiken of melk die speciaal voor de babyhuid is ontwikkeld en die met een washandje in royale lagen wordt aangebracht. Beweeg uw handschoen voorzichtig over het hele oppervlak van uw bank. Als uw bank eenmaal volledig is gevoed, kunt u deze met een zachte doek in cirkelvormige bewegingen afnemen.

Aarzel niet om niet-getinte, vette lichaamscrèmes te gebruiken. Wacht tot uw bank helemaal droog is voordat uw gaat zitten.

Om uw bank te voeden en er net zo goed uit te zien als op de eerste dag, is het raadzaam om hem niet bloot te stellen aan direct zonlicht. Stof het oppervlak af met een licht vochtige doek. U kunt ook waterdichting toevoegen, die vaak als spray wordt verkocht.