Hoe kiest u uw Menzzo-matras?

Hoe kiest u uw Menzzo-matras?


Afmetingen en materiaal: twee essentiële elementen om rekening mee te houden

Menzzo staat in de wereld van het beddengoed bekend om zijn gevarieerde matrassenassortiment die qua comfort en stijl perfect voldoen aan de wensen van de klant. Ze zijn gemaakt om u een goede nachtrust te bezorgen. In onze online winkel vind uw matrassen van 90 cm, 140 cm en 160 cm. De matras van 90 cm is perfect voor de kinderkamer of extra beddengoed. De matrassen van 140 en 160 cm zijn beter geschikt voor de hoofdslaapkamer.

Naast de afmetingen is ook het materiaal een essentieel element bij de keuze van een matras. In de handel heeft u voornamelijk de keuze tussen schuim-, latex- en veermodellen. Bij Menzzo werden schuimmatrassen als low-end beschouwd, maar dat is het niet. Dit type coating heeft verschillende voordelen, afhankelijk van het materiaal van uw keuze en de fabricagemethode. De Menzzo-schuimmatras is opgevuld met 4 schuimlagen voor een optimaal welzijn. Afhankelijk van uw wensen heeft u de keuze tussen een uitvoering opgevuld met polyester of polyurethaan. Er zijn ook traagschuimmatrassen voor mensen met rugklachten.



De fysionomie en het gebruik

Bij de aanschaf van een matras wordt ook rekening gehouden met de fysionomie, zonder het gebruik te vergeten. Als aanvulling op het beddengoed van de hoofdslaapkamer, kunt u het beste investeren in een goedkope , hoogwaardige Menzzo-schuimmatras. Als de matras in de logeerkamer moet worden geplaatst, is het beter om voor een middenklasse versie te kiezen. Bovendien is het voor een extra bed beter om een matras van polyesterschuim te kiezen. Het is voldoende voor niet-intensief gebruik. Maak in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid een doorsteek op de polyurethaanschuimmatras, ook al biedt deze stevige ondersteuning. Wat betreft de traagschuimmatras, deze kan zo hard worden als beton als de slaapkamer niet wordt verwarmd.