Hoe kiest u uw salontafel?

Hoe kiest u uw salontafel?


Wilt u de aankleding van uw interieur veranderen door een vleugje originaliteit, verfijning of warmte aan uw woonkamer toe te voegen? Bent u net verhuisd en bent u op zoek naar nieuwe meubels? We helpen u om uw interieur te versieren met een salontafel, voor een totaal unieke en design woonkamer.

Decoratie: de juiste salontafel kiezen voor uw woonkamer

Weet allereerst dat niet alle salontafels zich kunnen aanpassen aan uw interieurdecoratie en nog minder ... aan uw ruimte. Overweeg een salontafelreferentie waarmee u vrij kunt bewegen en die indien nodig gemakkelijk kan worden verplaatst. Overweeg bijvoorbeeld om voor een licht model of op wieltjes te kiezen als u vaak uw slaapbank opent.

Vorm maakt het verschil voor uw salontafel

De vorm is erg belangrijk. Misschien houdt u van een ronde, ovale of opklapbare salontafel als u een kleine ruimte heeft is een ronde tafel gemakkelijk om mee te leven, weet discreet te zijn en past zich gemakkelijk aan elk type decoratie aan.

Omgekeerd, als ui ruimte hebt in uw woonkamer, durf dan de XXL vierkante salontafel aan: 100% gebruiksvriendelijk, hiermee kunt u aperitieven en diners organiseren met vrienden, zittend op kussens of mooie poefs.

Salontafels in verschillende materialen

Vanaf nu zijn salontafels bijna eindeloos: design salontafels, glazen salontafels of zelfs houten salontafels zullen niet dezelfde decoratieve touch in uw kamer brengen. Hout geeft veel warmte, terwijl glas en metaal perfect zijn voor een meer designer en eigentijds interieur. Ook voor een vintage touch, met materialen als koper en vormen zoals ovale tafeltjes uit de jaren 50.

Gemakkelijk om mee te leven, laminaat is een veelgebruikt materiaal voor salontafels. Het is ongetwijfeld een van de goedkoopste en gemakkelijkst te onderhouden opties: vooral te prefereren als u kinderen heeft. Als u tenslotte meerdere maten tafels of een originele decoratie wilt, ga dan voor de nesttafels.