Hoe versiert u uw tv-meubel?

Hoe versiert u uw tv-meubel?


Televisie is in miljoenen Franse huizen aanwezig en toch blijft het qua decoratie vaak een ongewenst element. Als sommige meubels verschuifbare panelen hebben om ze te verbergen wanneer ze niet worden gebruikt, bieden andere juist decoratiemogelijkheden met vitrines, planken of andere wandelementen. Hier zijn enkele ideeën om uw tv-meubel te versieren.

Tv-meubel en wandmeubels

Als u een standaard tv-meubel hebt gekozen dat uit één element bestaat, is het aan u om uw fantasie te gebruiken om deze ruimte karakter te geven.

Uw tv-meubel staat langs een muur die qua decoratie te vaak wordt vergeten.

U kunt een muur met kaders samenstellen: fotolijsten van verschillende formaten zullen uw muur met smaak aankleden, waardoor uw tv-scherm gemakkelijker in het decor kan opgaan.

Kies kaders en foto's of illustraties in dezelfde stijl als uw tv-meubel. Heeft u bijvoorbeeld gekozen voor een wit en houten Scandinavisch meubelstuk , kies dan voor een mix van wit gelakt en houten kozijnen. Voel u vrij om de tv te omcirkelen, bijna tot op de grond als u kiest voor grote verticale kaders.

U kunt de muur achter uw televisiescherm ook in een andere kleur schilderen: in plaats van dit alledaagse voorwerp te verbergen, waarom zou u het niet laten zien? Een grote designklok is ook perfect om uw muur mee aan te kleden.

Als uw tv-meubel uit meerdere onderdelen bestaat, wordt uw taak gemakkelijker. De verschillende modules van uw tv-meubel (planken, lage of hangende eenheden) zijn ontworpen om allerlei decoratieve objecten te huisvesten: boeken, planten, snuisterijen, foto's, u heeft genoeg keuzes!

Eenvoudig tv-meubel: enkele decoratie-ideeën

Welk type tv-meubel u ook hebt gekozen, er zijn tientallen decoratiemogelijkheden.

Kiest u voor een tv-meubel zonder wandelementen? Laat maar ! Voeg planten toe aan uw onderkast. U kunt voor asymmetrie gaan door uw televisie naar de ene kant van de kast te schuiven en aan de andere kant verschillende planten te verzamelen. Cactussen zullen perfect zijn: zeer grafisch en vergt weinig onderhoud. Zo zijn eindeloze variëteiten.

Een collectie designkandelaars in verschillende maten zal uw tv-meubel elegant aankleden. U kunt ook kiezen voor een mooie lamp om naast het scherm te plaatsen. Voeg een stapel boeken en een retro-ogende radio toe en uw tv-meubel wordt een essentieel decoratief element in uw woonkamer.

Als u een meubelstuk in industriële stijl hebt gekozen, zal een collectie vinylplaten en een draaitafel uw tv-hoek omtoveren tot een klein juweeltje van vintage technologie.

Wees niet bang voor de opeenhoping van snuisterijen! Reissouvenirs, vintage voorwerpen gevonden op rommelmarkten, alles is mogelijk om uw tv-meubel te versieren.