Menzzo: Nieuwe site en te gekke promoties!

Menzzo: Nieuwe site en te gekke promoties!


Een vernieuwde site om nog meer decoratieliefhebbers en koopjeszoekers met een gerust hart te verwelkomen. Ons doel is duidelijk: nog meer comfort en eenvoud voor onze klanten.

Meer foto's, grotere foto's

We hebben de beschikbare ruimte voor foto's vergroot. We bieden nu voor veel producten een 360 ° -weergave van onze producten, met een zeer hoge zoomkwaliteit. Met bijzondere aandacht voor texturen, weten we dat het erg belangrijk is om te weten wat de bekleding zal zijn van een bank of een tafel die u wilt aanschaffen.

Een veilige en snelle betalingstunnel 

Terwijl we onze betalingen nog veiliger maken, proberen we de kwaliteit van de navigatie in deze belangrijke fasen te verbeteren. Meer nuttige informatie, meer duidelijkheid om de Menzzo.nl- ervaring te allen tijde plezierig te maken.

Er komen nog veel verbeteringen

Nieuwe tools maken het straks mogelijk om via de website te discussiëren en relevant advies te vinden wanneer u dat nodig hebt. Via internet of niet, commercie is een aangelegenheid van contact, en we zijn van plan om meerdere plaatsen te ontwikkelen om onze klanten en onze internetgebruikers beter te leren kennen. En bovenal zijn er veel meer manieren zijn om u promoties aan te bieden op meubels die u zullen bevallen.

Tot ziens op Menzzo.nl !